ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.993 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 17:18 #11 Krak3n_0 dedi: Atk markasinin tavsiye ettiğiniz modeli varmi? Genişletmek için tıkla... Duckbill dışında yok. Uyguna denk getirebilirseniz MCHOSE A5 Pro ya da A5 Ultra bulmaya çalışın.
Krak3n_0 dedi: Atk markasinin tavsiye ettiğiniz modeli varmi? Genişletmek için tıkla... Duckbill dışında yok. Uyguna denk getirebilirseniz MCHOSE A5 Pro ya da A5 Ultra bulmaya çalışın.
Krak3n_0 Decapat Katılım 4 Kasım 2023 Mesajlar 365 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 21:26 #12 ca9an dedi: Duckbill dışında yok. Uyguna denk getirebilirseniz MCHOSE A5 Pro ya da A5 Ultra bulmaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz ürünler evet kaliteli de o kadar bütçe ayirmak istemiyorum fare için. E-sporcu değilim, fps oyunlarida nadiren oynuyorum. Buna göre bir model hiç yokmu?
ca9an dedi: Duckbill dışında yok. Uyguna denk getirebilirseniz MCHOSE A5 Pro ya da A5 Ultra bulmaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz ürünler evet kaliteli de o kadar bütçe ayirmak istemiyorum fare için. E-sporcu değilim, fps oyunlarida nadiren oynuyorum. Buna göre bir model hiç yokmu?