Razer Deathadder V2 X Hyperspeed imleçte bir problem var mı?

Bonita

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İmleç sanki daha smooth bir hareket yapıyormuş hissine kapılıyorum ama sorun eski faremdeki o özgürlük bunda yokmuş gibi. DPİ ayarlarını falan değiştirdim ama hala aynı hissiyat var. Bluetooth ile bağlandığım zaman hissiyatı daha iyi oluyor. Acaba bağlantıda mı bir problem var? Wireless mouseda böyle şeyler yaşayanlar var mı?

Farenizin tazeleme hızını düşürmeyi denediniz mi? Bluetooth ile bağlanınca tazeleme hızı düşük oluyor bu yüzden hissiyatını beğenmiş olabilirsiniz.

Farenizin tazeleme hızını düşürmeyi denediniz mi? Bluetooth ile bağlanınca tazeleme hızı düşük oluyor bu yüzden hissiyatını beğenmiş olabilirsiniz.
Şu an 1000 hz olarak kullanıyorum ama eski kablolu faremi de 1000'de kullanıyordum onun hissiyatı daha iyiydi.
Bu arada evet, 125 yapınca oldu. Ama 1000 hz daha iyi değil mi yani? Yoksa hangisi rahatsa onu mu kullanayım?
Son olarak mousepad ile ilgisi olabilir mi?

Fare hassasiyetini kapatmayı denediniz mi?
Ayarlar > Fare > Ek Fare Seçenekleri > İşaretçi Seçenekleri > İşaretçi hassasiyetini artır seçeneğini kapatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…