Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed nasıl?

Bütçe
1000
Kablosuz almanı kesinlikle tavsiye etmem.
1- Çok ağır.
2- Normal V2 modelinin kablosu o kadar hafif ki hissetmen imkansız.
Eğer düşük sensitivity'de oynuyorsan uzun süreli kullanımda ağır mouse seni yoracaktır.

Kablosuz almanı kesinlikle tavsiye etmem.
1- Çok ağır.
2- Normal V2 modelinin kablosu o kadar hafif ki hissetmen imkansız.
Eğer düşük sensitivity'de oynuyorsan uzun süreli kullanımda ağır mouse seni yoracaktı
Alacağım V2 pro modelinde ister kablo ister kablosuz kullanabiliyorsun 2000 dp'ye kadar özel sensörlü ve dediğiniz most'dan çok farkı olmayan bir mouse tek farkı kablosuz oluşu 5 GHz hızlı desteklediği için gecikme neredeyse yok

Hocam normalini alacağım ben prosuz olan modelini. Bende şarj edilebilir piller ve şarj standıda var sıkıntı olur mu bende profesyonel olarak Valorant oynuyorum G300sden geçiş yapacağım sıkıntı çıkarır mı?

Hocam hiçbir sıkıntı olmaz ben sadece pil için bataryali aliyorum tek sorun pil olunca fare ağırlığı artıyormuş oda bence dert edilek bir durum değil.

Bide hocam normal göre pro bir tık daha iyiymiş ôyle yani hocam

Razer DeathAdder V2 Pro vs Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed Side-by-Side Mouse Comparison burdan bakabilirsiniz

V2 Pro dan memnun musun hocam incehesapta saat 22.00 da indirime giricek güzel bi fiyata gelirse onuda alabilirim kablolu kullanılıyor mu ve şarjı ne kadar gidiyior hocam ağır hissettiriyor mu çok biraz bilgi verirsen sevinirim

Hocam hem kablolu hem de kablosuz olarak kullanılabiliyor full dolumda da 5 gün idare ediyormuş normal ağırlığı 86 gram modifiye edilerek 70'e kadar düşürülebiliyor 20000dp +focus sensör var

Hocam indirim kaça kadar ben de almayı düşünüyorum da

Onu hiç bilmiyorum ama stokla sınırlı sadece onu biliyorum.

1100 TL oldu fiyatı fena değil gibi alınabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…