Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed nasıl?

Bütçe
1000
Son düzenleme:
Arkadaşlar mouse ağır, ve 1-2 saatten sonra o ağırlık farkı hissi 5'e katlıyor. Tüy gibi hafif akan bir model varken kendinizi boşa hırpalıyorsunuz. Neyse biraz kullanınca anlayacaksınız demek istediğimi.

Hocam 86 gram nesi agır Allah aşkına normalde kullandığım 110 gr.

Hocam 86 gram nesi agır Allah aşkına normalde kullandığım 110 gr.
Hocam düzeltiyorum 90 gr miş ama ben ölçtüğümde 110 gr gibi bişi çıktı neyse 90 gr bence hiç agır değil

Sizin dediğiniz model nedir acaba tüy gibi hafif olan

Bence de hocam daha mantıklı.

Hocam biz aldıkda pilli olan model daha mantıklı değil mi babama söylediğimde bana bunu dedi ve mantıksızda gelmedi değil birkaç sene sonra içindeki batarya ölecek kullanılamaz olacak ben belki iade edebilirim geldiği zaman hiç belli olmaz. Coating yapmasıda muhtemel bakacağım artık.

AJ199 Darmoshark N3 gibi modellerden bahsediyor olmalo ben G300S'ten geçeceğim 110 gramdan yani benim için hafif olacak.

Son düzenleme:

Bence garanti ye verilip yeni batarya talep edilebilir ayrıyeten HyperSpeed modeli sadece kablosuz Pro olan ise hem kablolu hem kablosuz bataryasının ömrüde bence bayağı uzundur çünkü bu konu hakkında pek fazla bilgi edinemedim o yüzden sıkıntı çıkıcağını zannetmiyorum. Ama siz bilirsiniz sizin tercihiniz ben Pro modelini aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…