Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed nasıl?

Bütçe
1000
Razer Deathadder V2 - 82gr
Razer Deathadder V2 X Hyperspeed - 102gr

Aslına bakarsanız tamamen sizin mouse kullanış ve oyunlarınıza bağlı.
Eğer CS:GO, Valorant, Apex, R6, Squad gibi fps oyunlarını düşük DPI'da oynuyorsanız hafiflik ciddi önem arzeder.
Yüksek DPI oynuyorsanız ağırlık tam tersi daha önemlidir çünkü nişan hassasiyetinizi arttırır.

Son düzenleme:
Bro aldıysan beğendiysen sıkıntı yok, ben almayı düşünen foruma bakanlar için yazıyorum.

Sen de V2 beğendiysen sıkıntı yok.

Bro aldıysan beğendiysen sıkıntı yok, ben almayı düşünen foruma bakanlar için yazıyorum.

Ben sadece 102 gr olduna bakma sınalar artık forumdakilere kalmış hangisini alırlar.

Razer DeathAdder V2 vs Razer DeathAdder V2 Pro Side-by-Side Mouse Comparison burdanda hocam
İsteyenler bakabilir

Üzmez 6 aydır falan kullanıyorum çok memnunum.

Hocam benimki bugün geldi elime elime aldığım an rahatsızlık hissettim elimde büyüktür ama bu mouse benlik değilmiş DeathAdder serisinden uzaklaştıcam başka modellere bakacağım seninki geldi mi geldiyse umarım beğenmişsindir eline oturmuştur.

Ajaz AJ199 Darmoshark N3 bulunuyor kablosuz daha iyi seçenekler.
Darmoshark connectgamenin umursamazlığı yüzünden alınmaz hocam. Üründe çok fazla hata çıkma olasılığı var yabancı forumlardan baktığım kadarıyla firmware yüklenirken mouse bozuluyormuş bende de aynısı oldu açtığım konulara bakabilirsiniz.

Razer DeathAdder V2 Pro aldım çok merak edene detaylı inceleme paylaşırım.

Ben de V2 Pro Wireless alacagım.

Kanka alabilirsin çok hafif / Wireless gecikme yok kablolu da kullanabilirsin //şarj bayağı dayanıyor / yazılımı mük PC USB taktığın an iniyor ) bayağı iyi ince hesap cuma indirimlerini bekle 1100 düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…