W Wonderfull Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 72 14 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar iki mouse arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir?
Q QwertPasha Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 911 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #2 Wonderfull dedi: Arkadaşlar iki mouse arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... 1. mouse bende var gayet memnunum sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.
Wonderfull dedi: Arkadaşlar iki mouse arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... 1. mouse bende var gayet memnunum sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.
vertex11 Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 189 Çözümler 1 14 Aralık 2023 #3 Wonderfull dedi: Arkadaşlar iki mouse arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Razer al dostum.
Wonderfull dedi: Arkadaşlar iki mouse arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Razer al dostum.
W Wonderfull Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 72 15 Aralık 2023 #4 QwertPasha dedi: 1. mouse bende var gayet memnunum sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dongle ile kasanız arası mesafe uzak olduğunda(yaklaşık 1m) herhangi bir sıkıntı yaşıyor musunuz? vertex11 dedi: Razer al dostum. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin Darmoshark önermeme sebebiniz nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2023
QwertPasha dedi: 1. mouse bende var gayet memnunum sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dongle ile kasanız arası mesafe uzak olduğunda(yaklaşık 1m) herhangi bir sıkıntı yaşıyor musunuz? vertex11 dedi: Razer al dostum. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin Darmoshark önermeme sebebiniz nedir?
vertex11 Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 189 Çözümler 1 15 Aralık 2023 #5 Wonderfull dedi: Dongle ile kasanız arası mesafe uzak olduğunda(yaklaşık 1m) herhangi bir sıkıntı yaşıyor musunuz? Hocam sizin Darmoshark önermeme sebebiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bağlantı problemleri var bazılarında. Sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Wonderfull dedi: Dongle ile kasanız arası mesafe uzak olduğunda(yaklaşık 1m) herhangi bir sıkıntı yaşıyor musunuz? Hocam sizin Darmoshark önermeme sebebiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bağlantı problemleri var bazılarında. Sıkıntı yaşayabilirsiniz.
W Wonderfull Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 72 15 Aralık 2023 #6 vertex11 dedi: Bağlantı problemleri var bazılarında. Sıkıntı yaşayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu fare nasıl hocam bilginiz var mı? Amazon
vertex11 dedi: Bağlantı problemleri var bazılarında. Sıkıntı yaşayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu fare nasıl hocam bilginiz var mı? Amazon
vertex11 Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 189 Çözümler 1 17 Aralık 2023 #7 Wonderfull dedi: Bu fare nasıl hocam bilginiz var mı? Amazon Genişletmek için tıkla... Hocam ilk defa gördüm bu fareyi. Bilen biri konuya yardımcı olbilir mi?
Wonderfull dedi: Bu fare nasıl hocam bilginiz var mı? Amazon Genişletmek için tıkla... Hocam ilk defa gördüm bu fareyi. Bilen biri konuya yardımcı olbilir mi?