Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed vs Logitech G305 Lightspeed

Bütçe
2000

IbrahimBkt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Son zamanlarda kablosuz fare arayışına girdim ve iki model arasında kaldım: Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed ve Logitech G305 lightspeed.

İkisi de farklı özellikler sunuyor, ancak hangisinin benim ihtiyaçlarıma daha uygun olduğunu bir türlü karar veremedim. Bu iki fareyi kullananlardan yorum almak istiyorum.

Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed:

• Razer'ın HyperSpeed kablosuz teknolojisi ile hızlı bir bağlantı sunduğu söyleniyor.
  • Ergonomik tasarımı ve daha geniş bir sensör aralığı var.
  • Yüksek DPI değeri (16.000) ile hassasiyet önemli olan oyunlarda avantaj sağlayabilir.
Logitech G305 lightspeed:

• Logitech'in lightspeed kablosuz teknolojisi oldukça hızlı ve stabil bir bağlantı sağlıyor.
  • 12.000 DPI sensör ve dayanıklı batarya ömrü ile dikkat çekiyor.
  • Daha kompakt ve hafif yapısı ile mobil kullanımda da avantajlı olabilir.
Hangi modelin performansı daha iyi? Özellikle oyun deneyimi, rahat kullanım ve pil ömrü konularında hangisini önerirsiniz? Ayrıca, her iki fare de kablosuz olduğu için bağlantı gecikmesi nasıl?

Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum! Şimdiden teşekkürler.

@IbrahimBkt fingertip grip için en uygun:

Bunu almayı düşünüyordum ama driver bulamadım çok konu okudum atılan linklere tıkladım ama Drive yok bunun olsa bunu alacaktım.

Kontrol ettiğim de 750 IPS var gayet mükemmel 2bin TL fiyatı ile bana göre tercihim bu olacak büyük ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…