Soru başlıktaki gibidir orijinal midir sizce?
Hocam satıcı sadece 1-2 mouse satıyor gerisi hep kamera ve saat başka yerden bakın.
Evet. Daha ucuzu;
Razer Deathadder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Razer Deathadder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hocam aldım ama orijinaldir değil mi?
Hocam sipariş verdim orijinaldir değil mi?
İade edin 200 TL cebinizde dursun.
200 TL cebinizde dursun derken.
Orjinaldir. Programını indirince görürsünüz. İade edip benim attığım linkten daha ucuza alabilirsiniz. Teknosada da aynı fiyata satılıyor.Hocam aldım ama orijinaldir değil mi?
Hocam sipariş verdim orijinaldir değil mi?
Üstte arkadaşın attığı linkten alın.
Orijinaldir. Programını indirince görürsünüz. İade edip benim attığım linkten daha ucuza alabilirsiniz. Teknosa'da da aynı fiyata satılıyor.
Razer Deathadder V2 X Hyperspeed Gaming Mouse Fiyatı ve Özellikleri
Razer Deathadder V2 X Hyperspeed Gaming Mouse özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com Attığım iki linkte 200TL daha ucuz.Razer Deathadder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Razer Deathadder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hocam ben 900'e aldım indirimde iken daha gelmedi.
Hocam demeyi unuttum kusura bakmayın 900TL'ye aldım bende.
Attığınız linkte hiçbir sorun yaşayan yok. Satıcının öyle bir şey yapması gerek ki ya ilk sahte size gelecek ya da hiç anlaşılmayacak ama böyle bir şeyin imkanı yok gibi bir şey. Fiyatı gayet normal.Orijinalliği kesin değil mi o önemli benim için.