Razer DeathAdder v2X vs V2 Pro

WimpyX

Hectopat
Daha fazla  
Uzun zamandır Razer DeathAdder Chroma kullanıyordum ve artık doğal olarak sıkıntı çıkarmaya başladı. Tekrardan Razer almak istiyorum ve kablosuz seçeneklerine baktığımda bu iki model gözüme çarptı. V2X diğer kablosuz mouselara göre ucuz olduğundan emin olamadım ve pilli olması da birazcık korkutuyor. Öte yandan V2 Pro v2X'in 2 katı fiyatı olsa da fiyat farkını hak ediyorsa V2 Pro almak istiyorum. Bir de ikisinde de aynı yorumları gördüm alan insanların bilgisayarları iki mouseunda donglelarını görmediği oluyormuş bu sık rastlanan bir durum mu yani bu iki mousetan birini alsam bu sorunla karşılaşır mıyım? Ve siz hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Klasman olarak aynı sınıfta değil iki mouse. V2 Pro başka bir seviyede. Razer olması şartsa ve bütçe zorlamıyorsa V2 Pro tercih edilebilir. Ama profesyonel bir amaç yoksa ben gereksiz buluyorum.

Bu mouse da fiyatına göre çok iyi performans veriyor, tercih edebilirsin:

Marka da gayet iyi bir marka.

Arkadaşım kullanıyor bu mouseu biliyorum ama hafif mouseta rahat edebilir miyim emin olamıyorum ondan dolayı bu mousea bakmamıştım ama bakıcam teşekkürler öneriniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…