Razer DeathAdder V2'ye alışamıyorum

Quadranil1

Hectopat
Makaleler
7
Daha fazla  
Yıllardır G300S kullanıyordum Razer DeathAdder V2 aldım ancak alışamıyorum. Sizce iade mi etmeliyim yerine ne alabilirim?
Elim 18 cm civarında claw grip tutuyorum.

Yerine kablosuz ve yakın özelliklere sahip olan M600S'i alabilirsiniz. Sensördeki fark zaten hissedilecek derecede değil. Ayrıca elinize de daha iyi oturacak bir mouse. 18cm claw tutuşla pek rahat edemiyor olabilirsiniz. Mouse da zaten pek hafif denemez. G300S DA V2 ile aynı ağırlıkta ama küçücük mouse. Ondan DA V2'ye geçince dengeniz şaşmıştır

Yıllardır G300S kullanıyordum Razer DeathAdder V2 aldım ancak alışamıyorum. Sizce iade mi etmeliyim yerine ne alabilirim?
Elim 18 cm civarında claw grip tutuyorum.
Kaçıncı gündesiniz? Kaç gün denediniz.

Ben Razer Basilisk V3 aldım. Çok memnunum.

1-2 hafta geçmesine rağmen alışamadıysan sıkıntı ama 2-3. gündeysen gayet normal bence her türlü alışırsın.

Kaçıncı gündesiniz? Kaç gün denediniz.
2 3 gün oldu hocam.
Evet hocam hiç alışacak gibi değilim hani oyunlarda performansım yarıya yarıya düştü mouse'u çevirirken bile zorlanıyorum.

2 3 gün oldu hocam.

Evet hocam hiç alışacak gibi değilim hani oyunlarda performansım yarıya yarıya düştü mouse'u çevirirken bile zorlanıyorum.
M600S hem daha küçük hem daha hafif bir mouse. Üstelik kablosuz. Geçmeyi düşünürseniz baya rahat edersiniz büyük ihtimal onda.

1-2 hafta geçmesine rağmen alışamadıysan sıkıntı ama 2-3. gündeysen gayet normal bence her türlü alışırsın.
Eline uymuyorsa alışması zor maalesef. Öyle işlemiyor. Tutuş şeklini palm'a çevirmesi lazım mouse'u daha iyi kavraması ve genel tabirle ''atması'' için. Bu da bir eksi yaratır genel kullanımda olmasa da oyunlarda. Uzun süreli bir alışkanlık söz konusu çünkü.

Yaklaşık 6 7 yıldır G300S ve Claw grip kullanıyorum değiştirmesi zor oluyor.

G203 boyut olarak yakın gibi ona bakayım bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…