Elektronik Razer DeathAdder V3 1889 TL!

Evet click konusunda haklısınız, bazen hafif uykulu oluyorum pc başında, elim mouse'tayken ufacık güçle tıklıyor hemen. Tamamdır mağazalardan bakayım ben haftasonu ama o zamana kadar da indirim kalmaz galiba.

Attıım linkte boyutları var, DeathAdder V3 sadece 1mm daha yüksek. 2. dediğinizi anlayamadım.

Evet Click konusunda haklısınız, bazen hafif uykulu oluyorum PC başında, elim Mouse'tayken ufacık güçle tıklıyor hemen. Tamamdır mağazalardan bakayım ben hafta sonu ama o zamana kadar da indirim kalmaz galiba.

V3'ün Click'leri acayip iyi hocam v2'ye göre paranız varsa geçilebilir bir ürün.

Tamamdır teşekkür ederim, deneyip hoşuma giderse alacağım o halde.

İlk geldiğinizde daktilo gibi hissiyat verir zamanla yumuşuyor fakat ilk günkü hissiyatını koruyor.

Attıım linkte boyutları var, DeathAdder V3 sadece 1mm daha yüksek. 2. dediğinizi anlayamadım.
Tracking distance ayarın ismi. 1-3 mm arası ayar barı var ve ben 1mm'de kullanıyorum. Yani mouse optiği zemine 1mm kaldığında algılayıp hareket ettiriyor imleci, yani mümkün olan en düşük ayarda. Ama ona rağmen mouse'u kaldırarak sağa/sola çevirip tekrar zemine koyduğumda imleç henüz havadayken istemediğim yere kayıyor. Umarım anlatabilmişimdir.

Kablosuz dışında bi farkı yok. Herşeyi aynı. V3'te 8K Hz üstünlüğü var onun dışında birebir aynı mouse.
Fark yok zaten bu paraya bir de farklı olsa hiç alınmazdı, Wireless çok fazla alternatif var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…