Gıcırdama benimkinde yok. Terleme de nadiren oluyor o da minimum. Ter tutmayan bir yüzeyi var. Palm tutuyorsanız ve eliniz küçük değilse ele uyumu harika. Kablolu 3000 e düştü kaç kere ama gerek duymuyorum. Aynı şeyin kablosuzu. Kablo hiçbir şeye engel olmuyor.
Ben memnunum genel olarak. Maşallahı var. Sağlam çıktı epey. Biraz ağır ama; CS2 gibi oyunlarda ağır kalıyor. Biraz daha hafif mouse geçmek istiyorum ilerleyen zamanlarda.
Ben memnunum genel olarak. Maşallahı var. Sağlam çıktı epey. Biraz ağır ama; CS2 gibi oyunlarda ağır kalıyor. Biraz daha hafif mouse geçmek istiyorum ilerleyen zamanlarda.
Ben sadece CS2 oynuyorum, ağırlık olarak kötü hissettirmiyor bana ama tracking distance ayarıyla ilgili bir sıkıntım var sadece. Sizde de oluyor mu sorun?(Mouse'u kaldırıp yeni konumda tekrar mouse pad'e koyarken, mouse daha zemine temas etmeden optiğin zemini algılayıp aim'i hareket ettirmesi.)
Gıcırdama benimkinde yok. Terleme de nadiren oluyor o da minimum. Ter tutmayan bir yüzeyi var. Palm tutuyorsanız ve eliniz küçük değilse ele uyumu harika. Kablolu 3000'e düştü kaç kere ama gerek duymuyorum. Aynı şeyin kablosuzu. Kablo hiçbir şeye engel olmuyor.