Razer DeathAdder V3 alınmalı mı yoksa V4 beklenmeli mi?

mertcaglar48

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar uzun zamandır Razer DeathAdder Elite adlı fareyi kullanıyorum ama sanırım bozulmaya başladı. Yeni bir mouse almayı düşünüyorum. O sırada Razer DeathAdder V3 Pro'yu gördüm. Çıkalı da bayağı oluyormuş. Sizce Razer DeathAdder V4 versiyonu ne zaman çıkar?

Sizin de oyuncu mouse önerilerinizi bekliyorum. Wireless.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar uzun zamandır Razer Synapse adlı fareyi kullanıyorum ama sanırım bozulmaya başladı. Yeni bir mouse almayı düşünüyorum. O sırada Razer DeathAdder V3 Pro'yu gördüm. Çıkalı da bayağı oluyormuş. Sizce Razer DeathAdder V4 versiyonu ne zaman çıkar? Beklemeye değer midir?

Sizin de oyuncu mouse önerilerinizi bekliyorum.
Wireless olursa sevinirim.
Soru cok mistik.

Selamlar uzun zamandır Razer DeathAdder Elite adlı fareyi kullanıyorum ama sanırım bozulmaya başladı. Yeni bir mouse almayı düşünüyorum. O sırada Razer DeathAdder V3 Pro'yu gördüm. Çıkalı da bayağı oluyormuş. Sizce Razer DeathAdder V4 versiyonu ne zaman çıkar?

Viper v2 pro çıkış tarihi: 18 Mayıs 2022

Viper v3 pro çıkış tarihi: 23 Nisan 2024 (23 ay sonra)

Deathadder v3 pro çıkış tarihi: 20 Ağustos 2022

Deathadder v4 pro hala çıkmadı ama bende bu zamanlar da bakınmaya başlamıştım sanırım hem ülkemiz de ki ekonomik sorun hem de yeni çıkacak mouse un 160$dan aşagı olmayacağını düşünerek v3 alacağım

V3 pro alınmamalı, scroll sorunu ve yüksek fiyata rağmen düşük polling rate sunmasından dolayı,, V4 nasıl olur bilmiyorum , çıkması sürer biraz .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı