ShwifX Centipat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 245 Çözümler 2 31 Mayıs 2024 #1 Razer DeathAdder v3. Tekerlek çalışıyor ama tekerleğe bastırdığımda çalışmıyor. Oyunlarda, belgelerde vs hepsinde aynı. 1 sene bile olmamıştır alalı.
Razer DeathAdder v3. Tekerlek çalışıyor ama tekerleğe bastırdığımda çalışmıyor. Oyunlarda, belgelerde vs hepsinde aynı. 1 sene bile olmamıştır alalı.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 31 Mayıs 2024 #2 ShwifX dedi: Razer DeathAdder v3. Tekerlek çalışıyor ama tekerleğe bastırdığımda çalışmıyor. Oyunlarda, belgelerde vs hepsinde aynı. 1 sene bile olmamıştır alalı. Genişletmek için tıkla... Kronik sorun garantiye gönderin yapılacak bir şey yok buradan.
ShwifX dedi: Razer DeathAdder v3. Tekerlek çalışıyor ama tekerleğe bastırdığımda çalışmıyor. Oyunlarda, belgelerde vs hepsinde aynı. 1 sene bile olmamıştır alalı. Genişletmek için tıkla... Kronik sorun garantiye gönderin yapılacak bir şey yok buradan.
Deli Azo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 2.345 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #3 Kronik dostum Viper V2 Pro var bende aynı sorun vardı tekerler dönmüyordu garanti değişti direkt.
ShwifX Centipat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 245 Çözümler 2 1 Haziran 2024 #4 Deli Azo dedi: Kronik dostum Viper V2 Pro var bende aynı sorun vardı tekerler dönmüyordu garanti değişti direkt. Genişletmek için tıkla... Göndermeleri kaç gün sürdü?
Deli Azo dedi: Kronik dostum Viper V2 Pro var bende aynı sorun vardı tekerler dönmüyordu garanti değişti direkt. Genişletmek için tıkla... Göndermeleri kaç gün sürdü?
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 1 Haziran 2024 #5 ShwifX dedi: Göndermeleri kaç gün sürdü? Genişletmek için tıkla... En az 15 gün sürer gibi.
ShwifX Centipat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 245 Çözümler 2 1 Haziran 2024 #6 belirsizz dedi: En az 15 gün sürer gibi. Genişletmek için tıkla... tamamdır.
Deli Azo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 2.345 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #7 ShwifX dedi: Göndermeleri kaç gün sürdü? Genişletmek için tıkla... 2 hafta
ShwifX Centipat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 245 Çözümler 2 6 Haziran 2024 #8 Deli Azo dedi: Kronik dostum Viper V2 Pro var bende aynı sorun vardı tekerler dönmüyordu garanti değişti direkt. Genişletmek için tıkla... kanka sorun kendi kendine düzeldi yine de göndermeli miyim?
Deli Azo dedi: Kronik dostum Viper V2 Pro var bende aynı sorun vardı tekerler dönmüyordu garanti değişti direkt. Genişletmek için tıkla... kanka sorun kendi kendine düzeldi yine de göndermeli miyim?
Deli Azo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 2.345 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #9 ShwifX dedi: Kanka sorun kendi kendine düzeldi yine de göndermeli miyim? Genişletmek için tıkla... Gönder bence bende de bazen düzelip tekrar yapıyor sinir eder seni ileride.
ShwifX dedi: Kanka sorun kendi kendine düzeldi yine de göndermeli miyim? Genişletmek için tıkla... Gönder bence bende de bazen düzelip tekrar yapıyor sinir eder seni ileride.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 6 Haziran 2024 #10 ShwifX dedi: Kanka sorun kendi kendine düzeldi yine de göndermeli miyim? Genişletmek için tıkla... Bir yerde görmüştüm içine üfleyince düzelip 1-2 ay sonra geri geliyormuş garanti bitmeden postala bence.
ShwifX dedi: Kanka sorun kendi kendine düzeldi yine de göndermeli miyim? Genişletmek için tıkla... Bir yerde görmüştüm içine üfleyince düzelip 1-2 ay sonra geri geliyormuş garanti bitmeden postala bence.