Razer DeathAdder V3 HyperSpeed alınır mı?

seloqw

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xbos Series S Amd Ryzen 5 5500 U Amd Radeon Graphics Samsung Odyssey 144 hz 1ms
Meslek
Öğrenci
Merhaba, DeathAdder V3 HyperSpeed alınır mı? İndirime girmiş alayım dedim ve Amazon'da ikinci el seçeneği var alınmalı mı? Almalıysam sıfırını mı ikinci elini mi almalıyım?

amazon.com.tr/gp/product/B0D384K6L9/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

Son düzenleyen: Moderatör:
Alabilirsin ama en son DeathAdder serisinde scrool kronikti, eger hala duzeltmediyseler alinmaz sahsi fikrim. DeathAdder V3 wired kullanmistim guzel mouse. Bu da kablosuz hali zaten. Kronik olayi yoksa alinabilir.

Alabilirsin ama en son DeathAdder serisinde scrool kronikti, eger hala duzeltmediyseler alinmaz sahsi fikrim. DeathAdder V3 wired kullanmistim guzel mouse. Bu da kablosuz hali zaten. Kronik olayi yoksa alinabilir.
Düzeltilmiş bu seride diye duydum ama bilmiyorum

beyler bişey sorcam ama konu dışı olabilir biraz,a101de kasanın arkasında amazon ve google play kodları varya ben sorduğumda adam ta marketin diğer tarafından bağırdı onlar satılmıyor diye satılıyor mu yoksa adam uğraşmamak için mi dedi?

bence a5 ultradan daha üstün razer

Değil hocam. Scroll sorunu da düzeltilmedi. DeathAdder V4 Pro çıkınca düzelir umarım.

Daha düşük fiyata kroniksiz, neredeyse eşit ürün alıyorsun. Bazı yerlerde de MCHOSE gibi markalar daha üstün oluyor. Marka ürün alınmaz bence.

Bütçe çıkırsa:

Daha düşük fiyata kroniksiz, neredeyse eşit ürün alıyorsun. Bazı yerlerde de MCHOSE gibi markalar daha üstün oluyor. Marka ürün alınmaz bence.

Bende marka takıntısı var o yüzden bir tık MCHOSE'un garantisinden falan şüpheliyim bir de neden Razer'ı kimse sevmiyor bu forumda?

amazondan almam lazım çünkü kartın sınırı 2750 hediye kartı alıp alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…