Jipple
Centipat
Alacağım mouse bu bunun için bir mouse pad arıyorum benim şu anda kullandığım mouse pad:
Bu sizce bu iyi mi yoksa öneriniz var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam almadıysanız boyut tercihi nedir?
Alacağım mouse bu bunun için bir mouse pad arıyorum benim şu anda kullandığım mouse pad:
Bu sizce bu iyi mi yoksa öneriniz var mı?
yani klavyeyide kapsayan uzun tipler oluyor ya linkte attığım mouse pad ile aynı gibi düşünebiliriz ama bi tık daha uzunu varsa olabilirHocam almadıysanız boyut tercihi nedir?
RGB almayın hocam, amazondan uyarsa klasse pronun büyük boyları var.yani klavyeyide kapsayan uzun tipler oluyor ya linkte attığım mouse pad ile aynı gibi düşünebiliriz ama bi tık daha uzunu varsa olabilir
bahsettiğiniz ürüne bi bakıcam ama merakımdan soruyorum neden rgb almamalıyım?RGB almayın hocam, amazondan uyarsa klasse pronun büyük boyları var.
RGB almayın hocam, Amazon'dan uyarsa Klasse Pro'nun büyük boyları var.
Hocam RGB alırsanız yıkayamazsınız, RGB bozulur. Ha dersiniz ıslak mendille silerim ama bazı kirler ıslak mendille yok olmuyor.bahsettiğiniz ürüne bi bakıcam ama merakımdan soruyorum neden rgb almamalıyım?
Bahsetiğiniz ürüne baktım ve almaya karar verdim hocam. Fotoğraftaki üründen bahsediyorsunuz değil mi? Son olarak düz siyah almak yerine renkli-temalı alsam herhangi bir eksisi olmaz diye düşünüyorum sizce de öyle mi?
Hocam RGB alırsanız yıkayamazsınız, RGB bozulur. Ha dersiniz ıslak mendille silerim ama bazı kirler ıslak mendille yok olmuyor.
Hocam desenliyle desensiz sizi göz zevkiniz. Performansa eksisi yoktur. İyi günlerde kullanın.
Bişey değil hocam.Anladım hocam teşekkür ederim. Yardımcı olduğunuz içinde sağ olun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.