Razer DeathAdder V3 HyperSpeed vs MCHOSE A7 Ultra

8KHz ile farenin arıza yapmasını anlayamadım ne alaka.
8K Hz desteği sunan her farenin donanımı bu hızı aynı verimlilikte sunmayabilir. Eğer farenin içindeki mikrodenetleyici (MCU) veya firmware yeterince optimize değilse, yüksek hızlı veri paketlerini oluştururken gecikme yaşatır, yine mousenın kalitesiyle ilgili bir durum. Aynı pc de logitech mouseu 8k hz de sıkıntısız kullanırken wraith dan aldığım mouse 4k da kasma yapıyor mesela. Wraith genelde çocuk çoluğun tercih ettiği bir marka, yazıları okuyup okuyup iyi olduğunu düşünüyorlar ama 2 güne patlıyor ürün. Hiç şaşmaz.

ES21 Pro daha iyi olur.

Siz çok bilgili birine benziyorsunuz.

Peki bildiğiniz kadarıyla Wraith garanti konusunda çok mu kötü? Arkadaş biraz korkuttu beni.

Ürünün kutusunu açtıktan sonra ürünü beğenmezsen geçmiş olsun elinde kalır onun dışında bir sorun halinde gayet iyiler geçen bir mousemda sıkıntı çıktı sorunu yine kendim çözdüm ama adamlar resmen 5 gün boyunca her gün mail atarak ürünün durumunu öğrenmek istediler gerekirse bize yollayıp teknik destek servisi sağlayabiliriz dediler o konuda için rahat olsun özellikle yeni satım alımlarda önceliği ona veriyorlar.

o zaman wraith'ten alacağım üründe shape konusunda acaba alışır mıyım riskine girmeden ergo kullanıyorsam direkt ergo almak daha mantıklı

O zaman Wraith'ten alacağım üründe shape konusunda acaba alışır mıyım riskine girmeden ergo kullanıyorsam direkt ergo almak daha mantıklı.

Bana kalırsa yine alışırsın simetrik mouse kullandım hep ben ergoya geçtim sonra hiç de yabancılık çekmedim hatta shapeine hakaret olarak claw tutuyorum resmen ergo mouseı dediğim gibi kutusu açılan bir ürünü keyfi iade edemiyorsun üründe bir sorun olmadıkça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…