Razer DeathAdder V3 HyperSpeed vs MCHOSE A7 Ultra

Sunduğu argümana bak. 8K ürünü 1K kullandırtıyormuş… Razer ve QCK kullanmaya devam edin hocam siz. Başkalarını yönlendirmeyin yeter.
bu arada bilinen markaya yönelme konusunda arkadaşla benzer düşünüyordum ama elimde kalan 2. razer mouse o yüzden biraz şüpheliyim. dav2x ve dav3 hyperspeed kullandım (kullanıyorum) ikisinde de takılma sorunları oldu ve gitgide de artıyor o sorunlar. önceden 1 sn iken sonrasında 4-5 snlere çıkması gibi. garanti tamir edemiyormuş o sorunu o yüzden iade yaptılar aradaki enflasyon farkından da param eridi gitti

siz önerdiğiniz bu mouse'u mu kullanıyorsunuz

Yok hocam ben öneri yapmadım.

peki bildiğiniz kadarıyla wraith garanti konusunda çok mu kötü? arkadaş biraz korkuttu beni
Ben klavyede sıkıntı yaşadım hatta yakın zamanda 20 gün bekletildim, şuan onarılmış ürün kullanıyorum. Ulaşacağınız telefon numaraları yok, site içerisinden sadece hafta içi iletişime geçebilirsiniz 10 ile 17:00 arası. Maillere otomatik cevap veriyorlar, ona da sadece hafta içi iletişime geçiyorlar ve 1 gün sonra cevap veriyorlar. Bu size tavsiye ettikleri ürünler Çin merkezli ürünler eğer sıkıntı yaşarsanız wraith aracı firma olduğu için geri planda kalıyor ve Çin merkezli şirket hem yurtdışı olduğu için hem de wraith firmasının geri planda kalmasıyla kolay kolay değişim yapmıyor, wraith Çin merkezli firma ile iletişime geçiyor ve onarım önerisi alıyorlar. Bu işlemler yaklaşık 20 gün sürüyor ve sen 20 gün boyunca sadece mail üzerinden otamatik cevaplarla bekletiliyorsun.

valla wraith'ten çekindim açıkçası şu an. razer olmasa dahi amazon gibi bir yerden a7 ultra mı alsam diye düşünüyorum. en azından şirketle problem yaşayınca amazon yardımcı oluyor

Kullanmıyorlar hocam, bir kitle var kağıt üzerinden okuyup öneride bulunuyor, bu ürünler Çin merkezli çoğu kronik sıkıntılı, sitelerine girin bakın neden hep 5 yıldızlı yorumlar varken bu kadar şikayet var? Ben de klavye hakkında yorum yazdım yayınlamadılar ve aynı klavye ile başka birisi daha sorunu yaşamış onun da anakartını değiştirmişler. Bu klavye hala satışa devam ettiriliyor, beni telefonla aradılar ve bilgi verdiler, ben kronik mi diye sorduğumda; size bu konu hakkında bilgi veremem dendi, "hayır yok ürün kronik hatalı değil" denmedi. Ürünü alırsanız sorun çıkması halinde burada paylaşmanızı rica ediyorum, inşallah sorun yaşamazsınız.

RAWM Markası iyi gibi duruyor ve benim için en önemlisi bu bütçedeki nadir ergo mouselardan birini yapmışlar o yüzden deneyesim var ama sorunu çözmelerini 20 gün beklediğim senaryo çok kötü olur. çözülmesi güzel tabii ama ben öğrenciyim yedek mouse'um yok olası durumda bomboş kalırım eğer yaşanırsa

Amazon u tercih edebilirsiniz tabii ki ben logitech g pro x2 kulaklık aldım 0 kutu ama kafa bandı kısmının bir yerinin dikişi yanlış atılmış hemen müşteri hizmetlerini aradım ve değişim talebi oluşturdum, ben daha göndermeden onlar yeni ürünü gönderdiler. Bir tane de yurtdışı ürünüm 3 bağlantılı bir klavyeydi bluetooth bağlantısı arızalıydı, ben iade etmek istedim direkt parasını gönderdiler klavyede bende kaldı ve yine Çin malı bir üründü. Amazon'da bir sıkıntı yaşamazsınız.

Amazon.com.tr tarafından satılmayan ama Amazon üzerinden başka bir markanın sattığı üründe, satıcı yardımcı olmazsa yardımcı olurlar mı biliyor musunuz

Amazon.com.tr tarafından satılmayan ama Amazon üzerinden başka bir markanın sattığı üründe, satıcı yardımcı olmazsa yardımcı olurlar mı biliyor musunuz
Hocam Amazon müthiş bir firma. Benim aldığım ürün yurtdışı ürün zaten ben gönderemedim yurtdışına çünkü kargo bedeli ürünün fiyatını geçiyordu. Amazon kendi cebinden bana klavyenin parasını ödedi, klavye de bende kaldı, şuan hala kullanıyorum hatta laptopum için. Amazon hiç bir şekilde pişman etmez sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…