Razer DeathAdder V3 için mouse pad önerisi

ymkoeet

Hectopat
Yıllardır kullandığım Logitech mousepadim artık bayağı yıprandı ve mouse kaymıyor. Mouse pad arayışı içindeyim ve bildiğiniz gibi Razer için kendi mousepadleri ile fareleri uyumlu deniyor. Bu gerçekten de böyle mi? Gigantus V2 düşünüyorum fakat Klasse, Artisan, Longteng vs. gibi mousepadlere de bakmalı mıyım bu iki eşyanın kombosu iyi bir kullanım sağlar mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Yıllardır kullandığım Logitech mousepadim artık bayağı yıprandı ve mouse kaymıyor. Mouse pad arayışı içindeyim ve bildiğiniz gibi Razer için kendi mousepadleri ile fareleri uyumlu deniyor. Bu gerçekten de böyle mi? Gigantus V2 düşünüyorum fakat Klasse, Artisan, Longteng vs. gibi mousepadlere de bakmalı mıyım bu iki eşyanın kombosu iyi bir kullanım sağlar mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ne tarz oyunlar oynuyorsunuz, hız arayışında mısınız kontrol tarzı mouse pad mi istiyorsunuz?

Wraith Spirit of Aim Mousepad buna bakabilirsiniz eger olmaz derseniz Wraith Blade X Semi-hard Mousepad bu var kontrol için yapılmıs bir mouse pad onun dısında sitede birçok mouse pad var bunların ikisi de olmaz derseniz bütçenize ve tercihlerinize hangisi uyuyorsa siteden bakın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı