Razer DeathAdder V3 model fare almış bulunmaktayım buna uygun mouse pad bakmaktayım. Cbn group Gaming oyuncu masasının aynısı bir masam var üst kısmı çıkardığım için yok. İşe yarar mousepadlar kaçtan başlar bilmiyorum 600 - 750 civarı olabilir. Eli rahatsız dokunma hissi yaratan malzemeden olmazsa sevinirim dikdörtgen uzun olabilir.
Razer DeathAdder V3 model fare almış bulunmaktayım buna uygun mouse pad bakmaktayım. Cbn group Gaming oyuncu masasının aynısı bir masam var üst kısmı çıkardığım için yok. İşe yarar mousepadlar kaçtan başlar bilmiyorum 600 - 750 civarı olabilir. Eli rahatsız dokunma hissi yaratan malzemeden olmazsa sevinirim dikdörtgen uzun olabilir.
Ben de ilk defa mouse pad bakıyorum sürekli elinin altında olacağından birkaç tane rahatsız hissiyatı vermişti ne özellikler aranır ne lazımdır bilmiyorum fareye göre uyumlu olması iyi olur.
Aynı bende vardı huysuz edici bir yüzeyi var kullanmıyorum öylesine almıştım şimdi fare almışken alayım dedim. Link olarak paylaşır mısın ilk defa mouse pad alacağım yani marka modelleri bilmiyorum.
Aynen bu mouse pad önerildi demin ne özelliği var bu kadar öneriliyor bilgin var mı acaba? Mousepadde bilek desteği önemli mi çok kızarıyor sürekli dayadığım kısmı kullanırken.