Elektronik Razer DeathAdder V3 Nays ile ödemede 1251 TL!

Makaleler
12
Bu fiyata alınabilecek sensörüyle duruşuyla en iyi palm için üretilmiş Zowie'den sonra en iyi mouse olsa da v2Pro varken alınmaması lazım.

V3 bu fiyattayken V2 Pro'nun tek avantajı wireless. 2 bin liraya dayanmış o da, hiç alınacak bir tarafı yok V3 bu fiyattayken.

İkisi aynı fiyattayken belki değerlendirilebilir ama aradaki fiyat farkı az değil.

Yedek olarak almamak için direnmekteyim şu anda.

Son düzenleme:
V3 bu fiyattayken V2 Pro'nun tek avantajı Wireless. 2 bin liraya dayanmış o da, hiç alınacak bir tarafı yok V3 bu fiyattayken.

İkisi aynı fiyattayken belki değerlendirilebilir ama aradaki fiyat farkı az değil.

Evde 5-6 tane düzgün oyuncu mouse var. Kablosuz olarak sadece G903 var. Tavsiyem alabildiğin en iyi Wireless oyuncu mouse al ona gözün gibi bak. Kablosuz candır. Tabii Razer'ın kablosu da kablosuz gibi hissiyat veriyor. Varla yok arası çok hafif. Bende DeathAdder V2 ve Basilisk V3 var.

V3 bu fiyattayken V2 Pro'nun tek avantajı wireless. 2 bin liraya dayanmış o da, hiç alınacak bir tarafı yok V3 bu fiyattayken.

v2 pro 1350 ye düşmüştü hocam iki gün önce, fakat haklısınız v3 1250 liraya bir daha zor bulunur

Bu kategorinin en iyi indirimi olabilir, bu da bana denk geldi. 👀

Yedek olarak alasım geldi, hiç yalanım yok 😀

Evde 2 tane mouse var ama yemin ederim alasım geldi bir de Nays ile nasıl alınıyor ilk defa duydum kusura bakmayın.

Bu kategorinin en iyi indirimi olabilir, bu da bana denk geldi. 👀

Yedek olarak alasım geldi, hiç yalanım yok 😀

Razer mouse alınmaz bende DeathAdder V2 Mini var kı"ı başı ayrı oynuyor mouse padde hiç kaymıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı