turanoncu Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #1 Synapse uygulamasında polling rate max 1k olarak gözüküyor. 4K olması için farklı bir dongle mı gerekiyor?
Synapse uygulamasında polling rate max 1k olarak gözüküyor. 4K olması için farklı bir dongle mı gerekiyor?
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.977 Makaleler 6 Çözümler 32 9 Mayıs 2025 #2 Ayrı satın alman gerek. Razer Hyperpolling Wireless Dongle diye geçiyor fakat Türkiye'de yok sanırım.
Ayrı satın alman gerek. Razer Hyperpolling Wireless Dongle diye geçiyor fakat Türkiye'de yok sanırım.
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.210 Makaleler 1 Çözümler 6 9 Mayıs 2025 #3 turanoncu dedi: Synapse uygulamasında polling rate max 1k olarak gözüküyor. 4K olması için farklı bir dongle mı gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Ayrı bir dongle gerekiyor ve yd dan geldiği için biraz masraflı diye biliyorum.
turanoncu dedi: Synapse uygulamasında polling rate max 1k olarak gözüküyor. 4K olması için farklı bir dongle mı gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Ayrı bir dongle gerekiyor ve yd dan geldiği için biraz masraflı diye biliyorum.
turanoncu Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #4 fushigurotoji dedi: Ayrı satın alman gerek. Razer Hyperpolling Wireless Dongle diye geçiyor fakat Türkiye'de yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Ayrı bir dongle gerekiyor ve yd dan geldiği için biraz masraflı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki 4K Dongle bunu alsam Deathadder v3 pro mouse'u 4k polling rate olarak kullanamaz mıyım?
fushigurotoji dedi: Ayrı satın alman gerek. Razer Hyperpolling Wireless Dongle diye geçiyor fakat Türkiye'de yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Ayrı bir dongle gerekiyor ve yd dan geldiği için biraz masraflı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki 4K Dongle bunu alsam Deathadder v3 pro mouse'u 4k polling rate olarak kullanamaz mıyım?
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.977 Makaleler 6 Çözümler 32 10 Mayıs 2025 #5 turanoncu dedi: Peki 4K Dongle bunu alsam Deathadder v3 pro mouse'u 4k polling rate olarak kullanamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır bu o marka mouselar ile uygun sadece. Mouseunun markası ile aynı olması gerek dongle.
turanoncu dedi: Peki 4K Dongle bunu alsam Deathadder v3 pro mouse'u 4k polling rate olarak kullanamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır bu o marka mouselar ile uygun sadece. Mouseunun markası ile aynı olması gerek dongle.
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.210 Makaleler 1 Çözümler 6 10 Mayıs 2025 #6 turanoncu dedi: Peki 4K Dongle bunu alsam Deathadder v3 pro mouse'u 4k polling rate olarak kullanamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam ama yanlış hatırlamıyorsam dav3 pronun 1k hz si zaten çoğu farenin 4k hz değerlerine yakın. O yüzden çok takılmayın derim. Zaten 4k/8k bunlar bana çok gerekli gelmiyor ama herkesin kendi fikri tabi.
turanoncu dedi: Peki 4K Dongle bunu alsam Deathadder v3 pro mouse'u 4k polling rate olarak kullanamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam ama yanlış hatırlamıyorsam dav3 pronun 1k hz si zaten çoğu farenin 4k hz değerlerine yakın. O yüzden çok takılmayın derim. Zaten 4k/8k bunlar bana çok gerekli gelmiyor ama herkesin kendi fikri tabi.