Elektronik Razer DeathAdder V3 Pro 3850 TL

Abi 1.5 sene sonra nasıl iade ettin Amazon'dan mı almıştın

Evet ürünü yolladim incelediler kronik sorun olduğu tespit edildi basta değişim dedim ama değiştiririz deyip degistirmediler bayağı bir uğraştım değişim icin ama sonrasında iade ettiler paramı. Kuzenim de ayni mousedan almisti o da aynı sorunlari yaşayıp iade etti.

Hocam bu Amazon'dan aldığınız üründe kutunun üstünde bilkom garantisi var mıydı? Amazonda bilkom garantisi olmuyordu.

Hocam bu Amazon'dan aldığınız üründe kutunun üstünde bilkom garantisi var mıydı? Amazonda bilkom garantisi olmuyordu.
İncehesaptan aldığım Bilkom garantisiyle, Amazon ise kendi sağlıyor garantisini ki şuan kontrol ettim ve garanti belgesi amazon tarafından düzenlenmiş. Diğer İncehesaptan aldığım garanti belgesini Bilkom düzenlemişti. İkisi de problem oluşturmayacak garanti firmaları.

Bilkom gayet iyi servisi de Amazon para iadesi yapıyor sanırım genelde. Biraz uğraşanlar da Tüketici Mahkemesine veriyor güncel tutardan iade almak için. Benim forumlarda gördüklerim sorun yaşamıştı Amazon'da genelde.(Razer ürünleri için)

Hocam bu Amazon'dan aldığınız üründe kutunun üstünde Bilkom garantisi var mıydı? Amazon'da Bilkom garantisi olmuyordu.

Amazon da yoktu direkt Amazon garantiliydi.

Ben de yaşadım değişim yapmadılar, iade ettiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…