Razer DeathAdder V3 Pro 8000 Hz dongle nereden alınır?

serhat9695

Kilopat
Merhaba, iyi sosyaller.

Başlıkta belirttiğim gibi "Razer DeathAdder V3 Pro 8000 Hz dongle nereden alınır?" yardımcı olabilir iseniz çok müteşekkir olurum.

Saygılarımla,

Türkiye'de resmi olarak satılmıyor. Yurt dışından getirtmeniz gerek. Ben de denemiştim almayı ama Türkiye'de fare fiyatına satılıyor. Korkunç.

Türkiye'de resmi olarak satılmıyor. Yurt dışından getirtmeniz gerek. Ben de denemiştim almayı ama Türkiye'de fare fiyatına satılıyor. Korkunç.
Yurt dışından bir tane buldum ama ürün orijinal mi acaba?

Neworirazer Razer HyperPolling gerçek 8KHz kablosuz Dongle uyumlu Cobra Pro Viper V2 Pro deathv3 V3 Pro ve Basilisk V3 Pro bu şekilde yazıyor.

Satıcı: Razer Global Store Sales

Link bıraksaydınız hocam keşke.

Merhaba, iyi sosyaller.

Başlıkta belirttiğim gibi "Razer DeathAdder V3 Pro 8000 Hz dongle nereden alınır?" yardımcı olabilir iseniz çok müteşekkir olurum.

Saygılarımla,

Konuyla alakası olmayabilir fakat uzun bir süre 8000Hz Razer mouse kullandım Valorant, R6, Overwatch gibi oyunlarda fakat aradaki farka değeceğini sanmıyorum yine de sizin kararınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…