Razer DeathAdder V3 Pro 8K dongle ile takılma yapıyor

Viserul

Kilopat
Arkadaşlar sistem olarak gayet yeterli bir sistemim var ve normal dongle takılıyken hiçbir sorun olmuyor takılma vs. ama 8K dongle taktığım zaman fare takılıyor sonra ışınlanıp devam ediyor. Kasamda ki tüm USB hubları denedim internette ki çoğu şeyi yaptım yazılım güncelleme, resetleme gibi bir ton şey ama çözüme kavuşamadım. Bunu yaşayan veya bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam sisteminiz nedir? 8K Hz donabilir ayrıca.

Masaüstünde bile takılıyor mu? Viper v3 proda kronik mouse takılma sorunu vardı FW uptade ile tam olmasa bile fixlediler firmware uptade en son surum mu?

İşlemcinize fazla yük biniyorsa olabilir hocam.Bende de 8k hz mouse var cpumu iyi zorluyor

Hocam işlemcim i7 13700k ekran kartım 2060 / 5600 mhz ram falan anakart asus z690 a şeklinde gidiyor

Masaüstünde herhangi bir sekmeyi tutup sağa sola sallasam bile takılıyor veya dümdüz çevirsem bile yaşıyorum bu durumu. Firmware update dahil her şeyi yaptım dostlar bakmadığım video kalmadı desem yeridir
Masaüstünde bile takılıyor mu? Viper v3 proda kronik mouse takılma sorunu vardı FW uptade ile tam olmasa bile fixlediler firmware uptade en son surum mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
tam olarak bu arkadaş ile aynı sorunu yaşıyorum hyperpolling dongle taktığım zaman

Hyperpolling dongle taktığım zaman 500'den başlayıp 8kya kadar hepsi aynı sorunu yaşatıyor hocam

VV3 pro'da bu durumu yaşayan çok var iade iste hocam paranı geri al 5000 tl ederi olan mouse'u 7000'e almıssınız. Son olarak farklı 1 cihazda dene belki yazılımsal falandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…