Razer DeathAdder V3 Pro alınır mı?

Akakçe'den baktığımda 2600TL gözüküyordu. Benimde o kadar param yok.

Düzeltme: Ben dikkat etmemişim, ya outlet olanı alacağım ya da bu fiyata başka mouse bakacağım.
Elinizin uzunluğu nedir? Palm için bakıyorsanız, eliniz çokta uzun değil ise, Lamzu Thorn bekleyebilirsiniz.

Elinizin uzunluğu nedir? Palm için bakıyorsanız, eliniz çokta uzun değil ise, Lamzu Thorn bekleyebilirsiniz.
Elimin uzunluğunu bilmiyorum, metre bulamadım . G300S kullanıyorum tam geliyor.

Lamzu Thorn'a daha rahat alışırsınız boy olarak. Aceleniz yok ise, beklemeni öneririm.
Acelem yok. Yurt dışında satışta sanırım Türkiye'ye tahmini ne zaman gelir? Veya yurt dışından sipariş mi etmem lazım? İade sorun olur mu? Gümürkte felan kalır mı, vergisi nasıl oluyor?

Acelem yok. Yurt dışında satışta sanırım Türkiye'ye tahmini ne zaman gelir? Veya yurt dışından sipariş mi etmem lazım? İade sorun olur mu? Gümürkte felan kalır mı, vergisi nasıl oluyor?
Türkiye'ye Eylül sonu gelmesi planlanıyor. Kendi sitesinden alırsanız, ödeme esnasında her şeyi ödüyorsunuz. Vergi vesaire daha ödemiyorsunuz. Yurt dışından 2 haftaya gelir. Türkiye içinde yurt dışına göre daha pahalıya çıkar tabi ki.

Çok bekledim, fiyatı düşmedi. DeathAdder V2 Pro aldım. Memnunum.

Bende beklemedeyim bakalım 2600 civarı düserse almayı düşünüyorum on fikir olsun diye sordum 2500'den alabildiysen belki bir indirim olur diye tekrar hayırlı olsun V2 Pro'da iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…