Razer DeathAdder V3 Pro alınır mı?

Neyle bagladınız? Mouse actınız mı?

Glorious sensörünü beğenmiyor insanlar, gecikme vs.

Neyle bagladınız? Mouse actınız mı?
Bu sekilde programın sitesine gidip kendim indirdim mouse gördü

Glorious sensörünü beğenmiyor insanlar, gecikme vs.
Sanırım model d wireles modelinde sensör yenilenmişti (bamf)'tı sanırım çok bir gecikme hissetmemistim ama razer v2 kadar keskin bir tepkimesi yoktu

Dosya Ekleri

• 20231228_183030.jpg
    164,3 KB · Görüntüleme: 50
aynı hocam sorun yok. nasıl memnun musunuz?

Dosya Ekleri

• IMG_5159.jpeg
    109,7 KB · Görüntüleme: 43
aynı hocam sorun yok. nasıl memnun musunuz?
Fazla deneyemedim ya yurtta oldugum için finallarden sonra eve gidince tam denicem. Sadece arkadaşın laptoptan denedim biraz valo giriyim dedim 300ms , pek tadı çıkmadı ama mouse gayet güzel bence .

Son düzenleme:
iyi iyi hocam hayırlı olsun.
teşekkur ederim

İyi iyi hocam hayırlı olsun.

Hocam konuyu hortlatıyorum ama kusura bakmayın eve daha yeni gelebildim fareyi incelerken yan tuşlarının ön tarafında olan tuştan yay sesi gibi bir ses geliyor devamlı basarken yok ama baş çek yaparken oluyor özellikler hafif dokunuldugunda sizde de var mı böyle bir sorun
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
dakika 2.26 sanki buradada hafif var ün butonda yüksek sesle dinlenildiginde geliyor.

pardon 5.25

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
bunuda ben çektim

Son düzenleme:
şimdi denedim ses aynı bir video çektim yükleniyor

bence bir sorun yok

Sende ses çok az gibi hocam benim arka tuşta ses yok ama ön bir tuhaf belki de bana öyle geliyor Glorious'la karşılaştırnca.

evet gloriousun sesi daha tok geliyor benim bi önceki mouse v2ydi belki razer olduğundan hiç farketmedim eve geçince ona da bakarım bende merak ettim şimdi

ekteki videoda öndeki tuşun sesi sıkıntılı geliyor sanki boşta kalıyormuş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…