Razer DeathAdder V3 Pro alınır mı?

Evet Glorious'un sesi daha tok geliyor benim bir önceki mouse v2ydi belki Razer olduğundan hiç fark etmedim eve geçince ona da bakarım bende merak ettim şimdi.

V2'yi denedim onda böyle bir sorun yok ama bunda sanki aynı bobin sesi gibi degişik bir ses var sürekli basarken yapmıyor ama bak çek bas çek yapınca kulaga geliyor deneyince dönüş yaparsınız ama bence kesinlikle bir fark var.

Evet sizinki 2 side sabit bir ses veriyor nerede sorunlu ürün var beni buluyor :/

Hocam rahatsız ediyorum kusura bakma bir şey diyecektim sence garantiyle ugraşmaya değer mi bunun için yoksa kullanmaya devam edeyim mi zaten 2 yıl garantisi var.

Son düzenleme:

Bu tamamen size kalmış bir durum eğer her fareye dokunduğunuzda aklınıza gelecek ise sizi rahatsiz edecekse uğraşın ama bana sorarsanız problem değil bende çoğu zaman sizin gibi şanssızım bu tarz konularda artık bağışıklık kazandım. Bire bir değişim gibi bir durum varsa şansınızı deneyin onun dışında bence garantiyle vs ugrasmayın derim

Zaten 1 aylıgına eve geldim dursun o zaman kulagım zamanla alışır ileride baktım çok başka sıkıntıları çıktı o zaman garantiye veririm degişim yaparlar teşekkür ederim fikir için iyi günler dilerim.

ne demek iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…