Razer DeathAdder V3 Pro boyutundan dolayı iade edilmeli mi?

belirsizz

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba dün bjr teknoloji mağazasından Razer DeathAdder V3 Pro satın aldım. Çarşamba gibi geleceklerini söylediler. Eve gelince farenin buyuk olduğunu anladım. Elim (17x10). Acaba iade edip GPX 2 mi alsam yoksa bu mouse'da kalsam mi? Tutuş şeklim claw-palm arası gidip geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dün bjr teknoloji mağazasından Razer DeathAdder V3 Pro satın aldım. Çarşamba gibi geleceklerini söylediler. Eve gelince farenin buyuk olduğunu anladım. Elim (17x10). Acaba iade edip GPX 2 mi alsam yoksa bu mouse'da kalsam mi? Tutuş şeklim claw-palm arası gidip geliyor.

Selam, ürünün bandolünü veya ambalajını açtıysan iade alacaklarını sanmıyorum. Yine de rahatsız hissediyorsan mouseden bence iade et.

Yanlış anlamışsınız sanırım mouse daha elime ulaşmadı çarşamba günü ulaşacak benim de bu yüzden kaygım var büyük mü olur diye gpx 2 içinde para verilmez falan diyorlar (aldığım yerde gpx 2 dav3'ün 1200 TL fazlası )

Yanlış anlamışsınız sanırım mouse daha elime ulaşmadı çarşamba günü ulaşacak benim de bu yüzden kaygım var büyük mü olur diye gpx 2 içinde para verilmez falan diyorlar (aldığım yerde gpx 2 dav3'ün 1200 TL fazlası )

2 fareyi de karşılaştırdın mı? @517298 hocam bakar mısın sende.

Evet karşılaştırdım, hem fiyat olarak hem de özellik olarak dav3 daha iyi geldi. Gpx 2'nin anladığım kadarıyla 2000 Hz olması ve shape dışında bir üstünlüğü yok normalde gpx 2'den yanaydim ama 2000 Hz in çok fark yaratmadigini gördüm bu yüzden dav3'e döndüm şu anda da boyut açısından endişeliyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı