Elektronik Razer DeathAdder V3 Pro Faker Edition 4952 TL

Aşırı zam geldi maalesef.

Scroll sorunu için yarın garantiye yolluyorum fareyi. Daha önce Rival 650'de de aynı sorunu yaşayıp V3 Pro'ya geçmiştim bunda da aynı şey oldu. Bu işi çözmek gerçekten bu kadar zor olmamalı.

Gayet de kronik sorunlu senin sorun yaşamaman ürünün kaliteli olduğu anlamına gelmiyor. Asıl sen saçmalamışsın.

Deathadder V3 Pro modelinde gıcırdama sorunu mu var? Peki dostum, sen öyle diyorsan öyledir Scroll sorunu Razer'ın yayımladığı bir firmware ile düzeltilmişti genel olarak bu arada.

Hocam sırf sizi haklı çıkartmak için yepyeni faremi ortadan tüm gücümle bastırdım (hatta az daha bastırsam fare kırılacaktı) gıcırdama falan yok. Çok enteresan..

Kanıt attığı da yok. Boş keseden sallıyor boş insan.

Fare dışarıdan bakınca ve kullanınca gerçekten babayım ben diyor fakat tek problem aldığım günden beri böyle tam oturtamadım elimi. Bir önceki faremi 10 yıl kullandığım için mi bilmiyorum ama fare elimi yavaşlatıyor. Mağazadan aldığım için de iade veya değişim hakkım yok. Napacağız bilmiyorum bakalım.

Hocam sırf sizi haklı çıkartmak için yepyeni faremi ortadan tüm gücümle bastırdım (hatta az daha bastırsam fare kırılacaktı) gıcırdama falan yok. Çok enteresan.

Her farede olacak diye bir şey yok kullandığım 3 farede qc sorunu vardı.

Reddit'e Razer dav3 Pro qc scrool wheel issues yazarsan her şey çıkıyor zaten ayrıca farenin yan tuşlarında post travel var.

DeathAdder V3 Pro modelinde gıcırdama sorunu mu var? Peki dostum, sen öyle diyorsan öyledir scroll sorunu Razer'ın yayımladığı bir Firmware ile düzeltilmişti genel olarak bu arada.

Evet ben diyorsam öyledir. İnternetten mi baktın bilmiyorum ama düzelmedi hala devam ediyor.

Kanıt attığı da yok. Boş keseden sallıyor boş insan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bol kosodon sollomoş boş onson

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…