Scroll sorunu için yarın garantiye yolluyorum fareyi. Daha önce Rival 650'de de aynı sorunu yaşayıp V3 Pro'ya geçmiştim bunda da aynı şey oldu. Bu işi çözmek gerçekten bu kadar zor olmamalı.
Viper V2 Pro siyah DeathAdder V3 Pro beyaz ve siyah kullandım hepsinde gıcırdama sorunu vardı 2 tanesindede scroll sorunu. Son patchlerde düzelttiler mi bilmiyorum ancak Reddit'te çok fazla şikayet var Razer'ın qc sorunundan dolayı.
Deathadder V3 Pro modelinde gıcırdama sorunu mu var? Peki dostum, sen öyle diyorsan öyledir Scroll sorunu Razer'ın yayımladığı bir firmware ile düzeltilmişti genel olarak bu arada.
Hocam sırf sizi haklı çıkartmak için yepyeni faremi ortadan tüm gücümle bastırdım (hatta az daha bastırsam fare kırılacaktı) gıcırdama falan yok. Çok enteresan..
Hocam sırf sizi haklı çıkartmak için yepyeni faremi ortadan tüm gücümle bastırdım (hatta az daha bastırsam fare kırılacaktı) gıcırdama falan yok. Çok enteresan..
Fare dışarıdan bakınca ve kullanınca gerçekten babayım ben diyor fakat tek problem aldığım günden beri böyle tam oturtamadım elimi. Bir önceki faremi 10 yıl kullandığım için mi bilmiyorum ama fare elimi yavaşlatıyor. Mağazadan aldığım için de iade veya değişim hakkım yok. Napacağız bilmiyorum bakalım.
Hocam sırf sizi haklı çıkartmak için yepyeni faremi ortadan tüm gücümle bastırdım (hatta az daha bastırsam fare kırılacaktı) gıcırdama falan yok. Çok enteresan.
DeathAdder V3 Pro modelinde gıcırdama sorunu mu var? Peki dostum, sen öyle diyorsan öyledir scroll sorunu Razer'ın yayımladığı bir Firmware ile düzeltilmişti genel olarak bu arada.