Elektronik Razer Deathadder V3 Pro + HyperPolling Kablosuz Adaptör 4.244 TL

Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Bu model bazında bir indirim olduğu için paylaşıyorum. Yanında dongle dahil fiyat. Donglesiz hali 4500-4600 civarlarında dolaşıyor bayadır. Razer severler inceleyebilir.

Hangi açıdan daha iyi?
Daha ergonomik ve donanımsal açıdan daha iyi.
AJ159'un üstüne ne katar?
Ergonomik olarak daha iyi olduğunu hissedersinuz fakat donanım kısmını normal bir kullanıcı hisseder mi emin değilim. O yüzden geçmeye değer mi yazmıştım. Mouse için bu bütçeleri gözden çıkardıysanız hem bilindik bir marka olmasından hemde kaliteli bir model olmasından tercih edilebilir.

18cm el uzunluğu ve palm tutuşa uygun mudur?

Kablolu V3 versiyonunu kullanıyorum kablosuza geçmeye değer mi?
Kablosuz kulaklığınız yoksa önce kablosuz kulaklığa geçin daha rahat edersiniz, fare için kabloludan geçmiştim beni aşırı etkilemedi geniş masanız varsa.

Bu arada fareyi en azından yanlara grip yapıştırmadan kullanmak zor, çok kayıyor. Yapıştırınca da hem görüntü kötü oluyor hem de kir biriktiriyor kenarlarında. Ben bir daha bu kadar bütçe ayırsam almazdım. Dış pilastiği 1500TL'lik fareler gibi hissettiriyor hele ki DA v2 kullandıktan sonra.

Kulaklık bende çok sıkıntı etmiyor açıkcası ama monitör ayaklarından dolayı mouse kablosu takılıyor rahatsız ediyor, şu monitörü kaldırma aparatları var ondan almayı düşünüyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…