TeknoPatici Picopat Katılım 19 Mayıs 2025 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 16:24 #11 drpakers dedi: Ajazz AJ159 Pro'dan geçilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben ondan geçtim pek verim alamadım. Yani geçtiğine değmez. Şuan da v3 pro kullanıyorum şarjı da çabuk bitiyor.
drpakers dedi: Ajazz AJ159 Pro'dan geçilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben ondan geçtim pek verim alamadım. Yani geçtiğine değmez. Şuan da v3 pro kullanıyorum şarjı da çabuk bitiyor.
T Tarikme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 2.462 Makaleler 1 Çözümler 7 Pazartesi 16:35 #12 Kimmich Mentality dedi: Kulaklık bende çok sıkıntı etmiyor açıkcası ama monitör ayaklarından dolayı mouse kablosu takılıyor rahatsız ediyor, şu monitörü kaldırma aparatları var ondan almayı düşünüyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Masanız ve monitörünüz destekliyorsa masaya monte edilen monitör kolundan alın çok daha iyi olur. Masada baya yer açılıyor.
Kimmich Mentality dedi: Kulaklık bende çok sıkıntı etmiyor açıkcası ama monitör ayaklarından dolayı mouse kablosu takılıyor rahatsız ediyor, şu monitörü kaldırma aparatları var ondan almayı düşünüyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Masanız ve monitörünüz destekliyorsa masaya monte edilen monitör kolundan alın çok daha iyi olur. Masada baya yer açılıyor.