per Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 109 Çözümler 1 30 Temmuz 2023 #1 Merhaba, Dav3 Pro da karar kıldım Akakçe'den takip ediyorum ama belli periyordlarla indirim yapan bildiğiniz site var mı oradan alayım? Teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2023
Merhaba, Dav3 Pro da karar kıldım Akakçe'den takip ediyorum ama belli periyordlarla indirim yapan bildiğiniz site var mı oradan alayım? Teşekkürler
Swaiz Hectopat Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #2 per dedi: Merhaba, Dav3 Pro da karar kıldım Akakçe'den takip ediyorum ama belli periyordlarla indirim yapan bildiğiniz site var mı oradan alayım? Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Geçen MediaMarkt'da 2500'e düşmüştü sanırım arada giriyor.
per dedi: Merhaba, Dav3 Pro da karar kıldım Akakçe'den takip ediyorum ama belli periyordlarla indirim yapan bildiğiniz site var mı oradan alayım? Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Geçen MediaMarkt'da 2500'e düşmüştü sanırım arada giriyor.
per Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 109 Çözümler 1 30 Temmuz 2023 #3 Swaiz dedi: Geçen MediaMarkt'da 2500'e düşmüştü sanırım arada giriyor. Genişletmek için tıkla... geçen derken temmuzdan önce mi?
Swaiz dedi: Geçen MediaMarkt'da 2500'e düşmüştü sanırım arada giriyor. Genişletmek için tıkla... geçen derken temmuzdan önce mi?