Razer DeathAdder V3 Pro kullanırken imleç kasıyor

Güle güle kullanın

Hayırlı olsun.

Bir sey yapmadım, köşe de duruyor uğraşmadım.

Bu farede kronik sorun var sanırım ben klavyesini 5-6 yıldır kullanıyorum diye razer fare aldım bende de takılmalar var demek ki şunu anlamak lazım kronik sorunlu bu fareyi almayın.

Bu farede kronik sorun var sanırım ben klavyesini 5-6 yıldır kullanıyorum diye razer fare aldım bende de takılmalar var demek ki şunu anlamak lazım kronik sorunlu bu fareyi almayın.
Ben yaşadığım sorundan sonra ürünü providyo teknik servise yani razer markasının yetkili teknik servisine gönderdim ve üründe optik sensör arızası tespit edildiği için ürünün sıfırını bana hediye ettiler. Bilgin olsun hocam. İşine yarayabilir.

@MakeMyDay @599108 bana da garanti yolu gözüktü sanırım
Hayatımda ilk defa pahalı bir mouse almıştım ve o Razer Deathadder V3 PRO olmuştu. Bu sorunu yaşadıktan sonra sağ olsunlar, doğrusunu yaparak hemen sıfırını göndermişlerdi.

Sizi de üzeceklerini sanmıyorum.

Bu yüzden Razer'dan devam. Razer Deathadder V3 Hyperspeed 2. mousem oldu.

Garantiye güveniyorum. Yedek mouse aldıktan sonra ilk işim garantiye yazmak olacak. Tabii faturayı bulabilirsem
Yaşadığım sorun yan tuşlarla ilgili bu arada. 2024 yaz ayında gıcırdama sebebiyle göndercektim sonra vazgeçtim. Bu konuda mesajım vardır zaten. Keşke vazgeçmeseymişim. Ayrıca değişim yaptıkları ürün yine 2 yıl garanti kapsamında sayılıyor mu? Mesela Ben ürünü 2024 Mayıs ayında almıştım şu an garantiye verip yeni ürün alsam yeni ürünün garanti durumu nasıl oluyor?

Bu arada benim de ilk pahalı farem DeathAdder V3 Pro. Fark etmeden kendisiyle bağ kurdum bayağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…