Razer DeathAdder V3 Pro kullanırken imleç kasıyor

Sonuç olarak Bilkom stoklarında yoksa bile dağıtıcı olduğu için diğer mağazaların stoklarında ürün mevcut. Az önce hem siyah hem de beyaz olan modellerini 50-50 toplam 100 adet sepete ekleyebildim. Zaten max 50-50 ekletiyor.

Yani Vatan şubesinden almam gerek. Ürünün durumunu videolarda gördünüz. Onarım yokmuş. Değişim sıfırıyla ya da para iadesi. Ben sıfırıyla değişim istiyorum ve stoklarda var.

Her türlü almanız gereken yerden alırsınız hocam, rahat olun rapor vesaire ulaşmalarını bekleyin.

Biz bilemeyiz hocam.

EDİT: Ürünü garantiye/teknik servise göndermeleri için Vatan Bilgisayar şubesine teslim etmiştim. Ürünüm teknik serviste incelendi ve sıfır cihaz ile değişimine karar vermişti. Yeni ürünümü ise tekrardan Vatan Bilgisayar şubesinden(ürünü bıraktığım şubeden) bizzat giderek teslim aldım.

Teknisyen notu:
Servis Değerlendirmesi / Arıza Tespit : Optik lazer arızalı.
Servis Sonucu : Garanti kapsamında değerlendirilmiş olup yeni cihaz ile değişimi sağlanmıştır.
Yeni Cihaz Gönderildi. Yeni Cihaz SN : PM2......

İlginize, yardımlarınza teşekkür ederim

@Greewe @599108 @belirsizz

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim V3 Pro da bozuldu Nazara geldik herhalde. Mouse şarjı fullendikten sonra kapatıp açılınca 0-10 arasına düşüyor hemen. Arenaya yazdık bakalım.

Benim V3 Pro da bozuldu Nazara geldik herhalde. Mouse şarjı fullendikten sonra kapatıp açılınca 0-10 arasına düşüyor hemen. Arenaya yazdık bakalım.
Siz benden önce almıştınız mouseyi. Garantisi bitmeden bu vesileyle vermiş oldunuz teknik servise. Zaten verecektiniz günü gelmeden
Bie aksilik olmaz ve sıfırı gelir umarım.
Gelişme ve sonucu bize bildir hocam

Siz benden önce almıştınız mouseyi. Garantisi bitmeden bu vesileyle vermiş oldunuz teknik servise. Zaten verecektiniz günü gelmeden
Bie aksilik olmaz ve sıfırı gelir umarım.
Gelişme ve sonucu bize bildir hocam
Arenaya yazdık bakalım, hâlâ bir dönüş yok. Aldığım yer çok uzak maalesef oraya gidip gelemem sürekli, yoksa bilkom providyo vesaire herkese yazacagim tek tek.

Arenaya yazdık bakalım, hâlâ bir dönüş yok. Aldığım yer çok uzak maalesef oraya gidip gelemem sürekli, yoksa bilkom providyo vesaire herkese yazacagim tek tek.
Arena derken ben bunu anlamadım.
Ben kendimden örnek vereyim:

1) Ürünü Vatan Bilgisayar'dan satın aldım. (İnternet üzerinden)
2) Ürün arızalandı. Teknik servise göndermek için bana en yakın Vatan Bilgisayar şubesine teslim ettim.
3) Ürünü Vatan Bilgisayar şubesi Bilkom merkeze ya da Providyo teknik servise kargoladı. Benim tahminime göre Bilkom merkeze yolladılar. Bilkom'da oradan yetkili teknik servis olan Providyo'nun adresine kargoladı.
4) Ürünün sıfırıyla değiştirilmesine karar verildi.
5) Ürünü bizzat gidip Vatan Bİlgisayar şubesinden teslim ettiğim için sıfır ürünü de aynı şubeden teslim aldım. Direkt kargolasaydım evime göndereceklerdi.

ÖNERİ: Ürünü satın aldığın yere teslim edersen benim gibi 40.gün alabilirsin. Direkt arayıp bilgi al ve kargolaman gereken yere kargola. Ürünü belki 10.iş gününde inceleyip 20.günde teslim alabilirsin. Muhtemelen hatta %90'nın üzerinde sıfırı gelecek sana.

Yani arena nedir bilmiyorum.
Benim bildiğim Razer markanın Türkiye'deki yetkili teknik servisinin adı Providyo Teknik Servis.
İzmir/Konak buradalar.

Arena bilgisayar da, providyo, bilkom gibi Razer Yetkililerinden. Aldığım yere maalesef zaten götüremem, direkt Wp numaralarına yazdım geçen gün hala bir dönüş yok, 3-5 gün daha beklerim sonra ararım veyahut başka yere yazarım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…