Direkt Vatan Bilgisayar şubesine değil de onları arayıp gönderseydim belki de 20.gün elime ulaşacaktı.40 gün vay be... Yay sesi için verilmez gibi. Versem veririm de yedek mouse yok.
Garanti belgesinde bakmanız gerekenleri şimdi size söyledim. Bir üstteki cevabımı kaçırdıysanız bakabilirsiniz.Bir dakika size kutu içeriğini söylüyorum şimdi.
üzerinde bilkom etiketi olan kutusu
Mouse
Kablosu
grıp tapeleri
stickerları
kullanım klavuzu (siyah dav3 pro yazıyor)
İmzalı kart
Şarjın normal gidiyor. Bana sıfırı gönderildi ürünün ben de daha fazlası gidebiliyor. Bizde 24 saat PC açık. Ben olmazsam diğer kardeşlerim oynuyor. Birisi zaten Valorant'ta e-sporcu dövüyorTamam, atıyorum daha farklı bir sorun çıktı belgem olmamasına rağmen ben destek alabilirim yani.
QR kodu okuttum,kılavuzlar kısmına tıkladım mouseumu bulup garanti belgesine tıkladım,garanti belgem var artık. e-garanti diyebilirim.
@İkseroo hocam bu arada farenin sarjı günde 10-15 falan gidiyor normal mi?
YouTube incelemelerine güvenemiyorum ben.Benim de daha 5 aylik DeathAdder V3 prom scroll tekerlegi ile sayfada hareket ederken takilma ve zorlama yapiyor internette arastirdim biraz bu farelarda kronik bir sorunmus scroll tekerleginin sensoru encoderi yani kronik arizaliymis sirf bu yuzden 2023'un 6. ayindan sonra uretilen urunlerde bu sensoru degistirmisler benim fareda 2023 Mart uretimi once Razer RMA'ya yazdim bana ulkeme RMA destegi vermediklerini soylediler Bilkom'la iletisime gectim kendilerinin distributor oldugunu ama servis konusunda provideo ile isbirliginde olduklarini ve oraya gondermem gerektigini soylediler provideo ile iletisime gectim adamlarin bahsettigim kronik arizadan haberleri bile yok yarin gonderecegim urunu oraya bakalim tespit edebilecekler mi eger tespit edilmez ise her ihtimale karşı Ali Express'den ttc Gold encoder sipariş verdim 2 adet garanti bittiği zaman kendim degisimini yaparim bu arada bilgi olsun benim gibi bir sorun yaşayan var ise ve servis ariza tespit etmemis ya da garantisi bittiyse ttc Gold encoder alip 15mm ligini kendisi havya ile degistirebilir stok encodera gore hem yukseltmede oluyor kisacasi Razer scroll tekerleginin encoderi konusunda ucuza kacmis bu arada ek bilgi Türkiye'deki hiçbir inceleme kanalinda bunu belirttiklerini gormedim DeathAdder V3 Pro'nun switchleri hot swapple yapıdaymış bilginize switch bozulursa tabii optik switch bulup temin ederseniz aynisindan degistirebilirsiniz lehimsiz buradan bilgi verecegim garanti konusunda sonuç anlamında.
YouTube incelemelerine güvenemiyorum ben.
Aynı sorunu yaşayan bir arkadaş ürünü Providyo teknik servise verdiğini ve whatsapp yoluyla konuşarak süreçte bilgi verdiklerini en sonunda da ürünün sıfırıyla değiştiğini yazmıştı bana.Benim de daha 5 aylik DeathAdder V3 prom scroll tekerlegi ile sayfada hareket ederken takilma ve zorlama yapiyor internette arastirdim biraz bu farelarda kronik bir sorunmus scroll tekerleginin sensoru encoderi yani kronik arizaliymis sirf bu yuzden 2023'un 6. ayindan sonra uretilen urunlerde bu sensoru degistirmisler benim fareda 2023 Mart uretimi once Razer RMA'ya yazdim bana ulkeme RMA destegi vermediklerini soylediler Bilkom'la iletisime gectim kendilerinin distributor oldugunu ama servis konusunda provideo ile isbirliginde olduklarini ve oraya gondermem gerektigini soylediler provideo ile iletisime gectim adamlarin bahsettigim kronik arizadan haberleri bile yok yarin gonderecegim urunu oraya bakalim tespit edebilecekler mi eger tespit edilmez ise her ihtimale karşı Ali Express'den ttc Gold encoder sipariş verdim 2 adet garanti bittiği zaman kendim degisimini yaparim bu arada bilgi olsun benim gibi bir sorun yaşayan var ise ve servis ariza tespit etmemis ya da garantisi bittiyse ttc Gold encoder alip 15mm ligini kendisi havya ile degistirebilir stok encodera gore hem yukseltmede oluyor kisacasi Razer scroll tekerleginin encoderi konusunda ucuza kacmis bu arada ek bilgi Türkiye'deki hiçbir inceleme kanalinda bunu belirttiklerini gormedim DeathAdder V3 Pro'nun switchleri hot swapple yapıdaymış bilginize switch bozulursa tabii optik switch bulup temin ederseniz aynisindan degistirebilirsiniz lehimsiz buradan bilgi verecegim garanti konusunda sonuç anlamında.