Benim tarafima herhangi bir bilgi gelmedi ama benzer durum bende de olursa degisim ya da iade kararini onlarin degil yasa geregi bizim vermemiz lazim uretimde olan bir ürün kendisi ve stoklardada bolca mevcut buna Bilkom'un degilde tuketicinin karar vermesi gerekmiyor mu eger ellerinde stok yoksa bir ust versiyon vermek zorundalar oda var nasıl duruma gore urunun degisimi ya da para iadesi yapilip yapilmayacagina Bilkom'un karar verememesi lazim çünkü DeathAdder V3 Pro'nun fiyati artti aldigim zamana gore zarara ben girecegim o zaman ya da sen gireceksin.
Ve ürünü onlara göndermeden önce bana işlemin nasıl olduğunu eğer sorun tespit edilirse distribütör firmanın elinde stok varsa değişim yoksa bana bir belge vereceklerini ve satın aldıgım yerden ister deişim ister iade yapabilecegime dair mailde belirmtişlerde ve özellikle arıza yazan kagıda değişimmi yoksa iademi istiyorum yazmamı özellikle istemişlerdi inşallah sana ve bana değişim kararı çıkar ve distribütör değiştirir çünkü MediaMarkt'ta (aldığım yer) hep 2023 başı üretilmiş ürünler satışta buradaki mağazada.
Eki Görüntüle 2278672