Razer DeathAdder V3 Pro scroll Click çalışmıyor

Thief _26

Decapat
Daha fazla  
2023 16 Aralık'ta Amazondan aldığım DeathAdder V3 Pro son 1-2 aydır scroll Click'inde bir sorun var. YouTube'da videoya orta Click'le tıklayınce yeni sekmede açmıyor basılı tutmam gerekiyor basılı tutunca açıyor scroll çalışıyor ama basılı tutmak gerekiyor bir süre nasıl çözebilirim?

Amazon'a desteğe yazdım 2 yıl garantisi vardı orada da Razer'dan doa belgesi istediler değişim için veya iade yapabiliriz dediler. Ben aldığımda mouse 3.300TL 35000TL gibi bir fiyatı vardı şu anda ise 5000 TL'e yakın. Ne yapabilirim?

Son düzenleme:
2023 16 Aralık'ta Amazon'dan aldığım DeathAdder V3 Pro son 1-2 aydır scroll Click'inde bir sorun var. YouTube'da videoya orta Click'le tıklayınce yeni sekmede açmıyor basılı tutmam gerekiyor basılı tutunca açıyor scroll çalışıyor ama basılı tutmak gerekiyor bir süre nasıl çözebilirim?

Amazon'a desteğe yazdım 2 yıl garantisi vardı orada da Razer'dan doa belgesi istediler değişim için veya iade yapabiliriz dediler. Ben aldığıomda mouse 3.300TL gibi bir fiyatı vardı şu anda ise 5000 TL'e yakın. Ne yapabilirim?

İade değil de değişim istiyorum dersiniz, illa iade yapacaklar diye bir durum söz konusu değil hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı