Razer DeathAdder V3 Pro sesi normal mi?

Hocam bir tane daha video atacağım birazdan onu da inceler misiniz?

Normal gibi geldi, yeni fareye geçince bana da oluyor aynısı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu da inceler misiniz?

Hocam benim duyduğum ve yaşadığım eski mouse tecrübelerime dayanarak söylüyorum doğrulu kesin değildir. Click Switchlerinde bir sıkıntı var gibi geldi. Bence temizinden hem Amazon'dan almışsınız. Değişim yapın yenisini sipariş edin.

Gönlünüz rahat olması için iade isteyebilirsiniz Amazon'dan aldığınızı söylemişsiniz bu konularda en iyi firmalardan biridir zaten.

Gönlünüz rahat olması için iade isteyebilirsiniz Amazon'dan aldığınızı söylemişsiniz bu konularda en iyi firmalardan biridir zaten.
Amacım iade etmek değil ki kullanmak istiyorum ama hasarlı bir ürün de kullanmak istemiyorum. Kutuyu ilk ben açtım sıfır üründü amazondan satın aldım.

Amacım iade etmek değil ki kullanmak istiyorum ama hasarlı bir ürün de kullanmak istemiyorum. Kutuyu ilk ben açtım sıfır üründü amazondan satın aldım.
Dostum sıfır ürünler bile arızalı çıkabilir bunun bir garantisi yok, Sen buraya konu açmışsın ki sana garip gelmiş bu durum. Bizde diyoruz ki en temizinden iade edip yenisini sipariş etmek bu sayede içindeki o kaygı gider yoluna bakarsın. Sorun olduğunu anlamamız için dokunmamız lazım cihazına ki o şu an ki şartlarda mümkün değil. Ha öyle kullanmak istiyorsan tabii kullanabilirsin burada zorlama yok ama bir şey kaybetmeyeceksin bizim dediğimiz gibi yaparak.
Seçim sana kalmış.

Anladım o zaman iade ediyorum yenisi için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…