Keris II aldım şu an memnunum. Diğerlerine göre boyutu çok az daha küçük ama DAV3'e göre daha çok hoşuma gitti. Superlight 2 deneme fırsatım olmadı ama 2 kişiden biri çok övüyor diğeri çok sövüyor emin olamadığım için vazgeçmiştim.
Keris II aldım şu an memnunum. Diğerlerine göre boyutu çok az daha küçük ama DAV3'e göre daha çok hoşuma gitti. Superlight 2 deneme fırsatım olmadı ama 2 kişiden biri çok övüyor diğeri çok sövüyor emin olamadığım için vazgeçmiştim.
Konuyu açtıktan 2-3 gün sonra almıştım yani tam 1 aydır kullanıyorum şu an da canavar gibi herhangi bir sorunu yok ama uzun kullanımda şu an bir şey diyemem
Konuyu açtıktan 2-3 gün sonra almıştım yani tam 1 aydır kullanıyorum şu an da canavar gibi herhangi bir sorunu yok ama uzun kullanımda şu an bir şey diyemem.