Razer DeathAdder V3 Pro vs Logitech G 502 X Plus

Daha fazla  
Evet arkadaşlar iyi akşamlar. Başlıkta yazdığım gibi yeni mouse almayı planlıyorum, 7-8 k arası ve bu iki mouse arasında kaldım. Sizce hangisini seçmeliyim ve neden?

Evet arkadaşlar iyi akşamlar. Başlıkta yazdığım gibi yeni mouse almayı planlıyorum, 7-8 k arası ve bu iki mouse arasında kaldım. Sizce hangisini seçmeliyim ve neden?

Hangi tipde tutuyorsunuz?
Hangi amaçla kullancaksınız?
Bu 2'nden hariç marka alır mısınız?

Parana yazık edersin ikisinde de.

He ama ikisinden biriyse illaki bence Razer. Çünkü hem daha hafif hem daha küçük hem kablosuz hem özellikleri daha iyi.
Bkz: https://www.eloshapes.com/mouse/compare?p=razer-deathadder-v3-pro-vs.-logitech-g502-x (siteyi biraz aşağı kaydırın karsılaştırma var)

Şimdi fark ettim yanlış ürünü koymuşum fakat herhangi bir fark olmadı tekrar atayım.

Encoder kronik. Scroll patladıktan sonra garantide uğraşıp durur.

Vallahi hocam benim genel olarak Razer ürünlerini severim ve bana hiç sıkıntı çıkarmadılar fakat Logitech için herhangi bir yorum yapamam ama bu fiyatlara Superlight koymak daha mantıklı hatta Wraith'den mouse önermek 10 kat daha mantıklı.

Lamzu almak çok çok çok daha mantıklı.

Hem ileride satma veya yükseltme düşünceniz olursa 2.elden Lamzu daha hızlı gider diye düşünüyorum. Artık az çok bilgisi olan Razer, log, ASUS, MSI gibi gibi ana akım markalarından uzak duruyor.

Vallahi hocam benim genel olarak Razer ürünlerini severim ve bana hiç sıkıntı çıkarmadılar fakat Logitech için herhangi bir yorum yapamam ama bu fiyatlara Superlight koymak daha mantıklı hatta Wraith'den mouse önermek 10 kat daha mantıklı.

O kadar fazla Razer ürünü kullandım ki, liste çıkartsam illa ki bir şeyleri unuturum. Bende de neredeyse hiç sorun yaşanmadı ama bu demek değil ki ürünler sorunsuz. Konuda bahsi geçen DAV3 Pro’da sorun yaşamıştım sadece. Superlight tarafında da kaplama sorunu var. Ana akım markalarında illa bir şey çıkıyor.

Vallahi hocam benim genel olarak Razer ürünlerini severim ve bana hiç sıkıntı çıkarmadılar
Size denk gelmemiş. Kronik Raesha encoderleri ve rezalet QC ile meshur bir marka kendileri.

Bende Razer ürün kullandım Kraken Tournament Edition, DeathAdder V2 Mini ve Cynosa Chroma seti vardı bende. Sorunsuz 3 yıl kullandım ama o dönemde Razer iyi ürünler çıkarıyordu verilen paraya değiyordu. Artık eskisi gibi kaliteli ürün çıkarmıyor ve parasını hak etmiyor. Zaten fark ederseniz sürekli indirimde ürünleri. Ha şu an Razer'ın mousepadi var bende 300-400TL gibi bir rakama aldım indirimden gayet memnunum şu anda 700 civarı bir şey sanırım. İncelemeside vardı profilimde. Bazı ürünleri alınır ama oda indirime girerse anca.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı