Razer DeathAdder V3 Pro vs Logitech G PRO X Superlight 2

AKACANTR

Hectopat
Arkadaşlar yakın zamanda ekipmanlarımı yenilemek istiyorum ilk aşamada faremi ve klavyemi yenilemek istiyorum. Yeni fare olarak aklımda Razer DeathAdder V3 Pro var ama Logitech G PRO X Superlight 2 düşünüyordum. Hakkında yapılan yorumlardan dolayı Razer'a daha çok yöneldim. (başka önerilerden önce elimin büyük olduğunu ve claw-palm tarzı fare tuttuğumu söyleyeyim.).

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer DeathAdder V3 Pro daha iyi ve size daha uygun ancak güncel fiyatı kazık.

Superlight 2 daha iyi şuan özellikle 4000hz desteği geldi yakın zamanda.

Genede hali hazırda gayet iyi bir mouse'a sahipsin değiştirmeye gerek yok bence.

Superlight 2 daha iyi şuan özellikle 4000hz desteği geldi yakın zamanda.
4000 Hz geldi diye de iyi olmuyor, 7 günde iğrençleşen mouseu asla övmem. 4.500 TL veriyorsun beyaz alıyorsun sararıyor, siyah alıyorsun parlama yapıyor, kırmızı alıyorsun pembeye dönüyor, pembe alıyorsun soluyor

Teknik açıdan konuştum boyasında kötüleşme duymadım varsa da olabilir ki zaten direk önerdiğim bir mouse'da değil.

Arkadaş zaten kıyaslama istemiş. Teknik olarak GproX2 Şuan daha iyi ama geçmeye değmez.

Hocam mouse yani bu sizin mouseden beklentiniz ne acaba ben onu anlamadım. Hani pasta cila atayım yerine gelsin işi değilki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…