Razer DeathAdder V3 Pro vs Logitech G PRO X Superlight 2

Teknik olarak GproX2 Şuan daha iyi ama geçmeye değmez.
Teknik olarak kıyaslama yapılmamalı bu bütçede. Mesela insan gözü bir noktadan sonra algılamıyor zaten, 400 IPS, 40G üstü olması yeterli sensör için, ki bu bütçedeki sensörler genellikle hep aynı düzeyde.

Düz superlight 2 ile ilgili sadece 2 konu açılmış reddit'te.
Coating konusunda bir düzenleme yapılmadı 2. versiyonda.

Buyurun okuyun yorumları.

Superlight 2 bu.

Bu zaten göz algılamasından ziyade kas hafızasına daha iyi geliyor bir noktadan sonra. Her şeyi gözle göremiyorsun belki ama kas hafızası ve bilek 4000hz farkını hissediyor eğer yüksek seviyede oynayan biriysen.

4000 Hz var diye de daha kötü ürün alınmaz hocam. Ona bakarsanız 2.500 TL'ye de 4.000 Hz mouse var.

Tamam olabilir zaten de 166 tane yorumda 5 tane böyle yazan adam var. Az biraz satış takibi yapan adam 166 yorum için 1500-2000 civarı ürün satışını yakalaman gerektiğini bilir. 2000 Tane üründe bu renk değişimi ile karşılaşıp'da yorum yapan 5-10 kişi olabilir. Olmaz demiyorum ki muhtemelen bu tarz bi durumda zaten garanti değişim yapacaktır.

Ayrıca yazdığıma bakarsan da geçmeye değmez demişim. Zaten elinde gayet iyi bir mouse var geçmeye değmez.

Hocam mouse yani bu sizin mouseden beklentiniz ne acaba ben onu anlamadım. Hani pasta cila atayım yerine gelsin işi değilki.
"mouse yani bu"

Fiyatındaki hiç bir mouseda olmayan bir problem GPX 2 ve GPX'de var dostum, burada bana Logitech fanboyluğu hiç yapmana gerek yok.

Deathadder V3 Pro'da oluyor mu böyle problem mesela? Hayır 4.500 TL veriyorsun ürüne, az mı? Bu sararma problemi falan 1.000 TL'lik mouseda bile yok öyle düşün.

Burda logitech fanboyluğu yapacak en son insanım. Millet G733 önerirken veya 5000TL'ye GproX alsam mı derken en önde ben alınmaz gerek yok diyordum.

Kötü ürün alayım, ne de olsa sorun çıkarsa garanti değişim olur kafasında iseniz siz bilirsiniz. Ben kaliteli bir ürün alıp uzun süre kullanma kafasındayımdır hep.

Burda logitech fanboyluğu yapacak en son insanım. Millet G733 önerirken veya 5000TL'ye GproX alsam mı derken en önde ben alınmaz gerek yok diyordum.
Sana demedim onu hocam farkındaysan.

Sen mouse deyince ömürlük böyle arızasız bir şey istiyorsun galiba. Benim rahmetli Logitech G300s 4 yıl götürdü vay be.

Herhangi bir mouse öneri konusunda bile benim GproX önerdiğimi göremezsin mesela.

Onu bana dediniz sandım.

Herhangi bir mouse öneri konusunda bile benim GproX önerdiğimi göremezsin mesela.
Ben onu yukarıdaki Logitech fanboyluğu yapan kişiye dedim hocam sizlik sorun yok.

Sen mouse deyince ömürlük böyle arızasız bir şey istiyorsun galiba.

Ahahaha, 4.500 TL 5.000 TL verdiğin mouse 10 günde sararsa soyulsa hoşuna gider mi dostum? Onu söyle bana bi'

Ve evet, 5.000 TL verdiğin ürünün arıza çıkarmaması lazım mantıken. Ne olmasını bekliyorsun sen? 5.000 TL'lik ürünün 3 ay götürüp bozulmasını falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…