Razer DeathAdder V3 Pro vs Razer Viper V3 Pro

21lemos

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selam. Bu iki mouse arasında kaldım. Araştırmalarıma göre Viper Pro V3 sadece sensör olarak bir tık önde. Şu anki farem Mamba Elite (3 seneye yakın kullanıyorum) ve DeathAdder ile boyutları ve ergonomisi hemen hemen aynı. Palm grip tutuyorum, elim 18x9, 5 büyüklüğünde. Yüksek elo FPS oyunları oynuyorum. Kullanan arkadaşlardan önerilere açığım. Seçiminizi sebebiyle beraber yazarsanız sevinirim. Razer alma, Razer çok kötü, daha iyisi var vs. diyerek random mouse önerecek arkadaşlar yorum yapmasın. Malzeme kalitesi ve sensör tercihim yüzünden Razer kullanacağım. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam elimiz ortalama olarak aynı sayılır palm olarak Viper V2 Pro kullanıyorum DeathAdder serisi sanırsam erho bir mouse olarak geçiyordu Viper da simetrik olarak ikisini de alabilirsiniz hocam ben buraya boyutlarını bırakıyorum link olarak isterseniz bu siteden bakabilirsiniz.

Hocam selam. Cevabınız için teşekkürler. Tercihimi DeathAdder v3 Pro'dan yana kullandım. Benim söylediğimin aksine sensörlerinde herhangi bir fark yokmuş. Şuan zaten ergo kullandığım için simetriğe geçince yaşayacağım alışma süreci ile hiç uğraşmak istemedim. Reddit'te uzun bir süre araştırdım, klasik scroll tuşu problemi (ki herkeste olmuyormuş) dışında herhangi bir problemi olduğunu görmedim. Viper v3 pro'da sensör problemleri olabiliyormuş ve zaten CS prosu Niko'nun turnuvada yaşadığı epik sensör problemi de var.

Hocam şimdiden hayırlı olsun alışma süreci Max 3 4 günü geçmeyecektir aşırı bir fark yarattığını düşünmüyorum Razer mouselarda genel olarak kronik scroll arızalanıyor en azından Viper V2 Pro için 7 aydır falan scroll arızalı klavyeme mouse scrollunu atadım öyle kullanıyorum.

Teşekkür ediyorum. Çok uzun süredir ergo kullandığım için bütün kas hafızasını çöpe atmak istemedim diyim o zaman Teşekkür ediyorum bilgilendirmeleriniz için. Olur da beğenmezsem iade edip Viper v3'e döneceğim. Geri bildirimini yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…