Razer DeathAdder V3 Pro vs Viper V3 Pro

Razer Viper V3 Pro da 8000 Hz dongle kutu içerisinde geliyor almanıza gerek yok.

Gpx2 var elimde iade edip Razer Viper V3 Pro alacağım.

İade sebebin nedir acaba bir problem mi oldu farede?

Beyaz renginde sararma kararma renk değiştirme gibi kronik sorunları mevcut 2 kere değiştirdim hala aynı o yüzden Viper V3 Pro alacağım.

İade sebebin nedir acaba bir problem mi oldu farede?

Para iadesi 4300 TL yapılacağı için şu an gpx2'ler 5000 TL'den başlıyor onu alacağıma Viper V3 Pro alayım dedim.

Bilkom’a mail attım ve gelen cevapta ağustos Eylül gibi tahmin edildiği söylendi bana.
Mouse geldi,alınmaz kesinlikle.
@Kiss0fdeath hoca alıcaktır ama fiyatı çok uçuk.

Şöyle söyleyim. 3 mouse arasında kalmıştım. Beast X Max, Sora V2 ve Viper V3 Pro. Bu üçünden Beast olanı delikli yapısı ve beyaz seçeneği olmadığı için direkt eledim. Diğer ikisi arasından da Sora V2'nin sensör gecikmesini biraz yüksek buldum. Gerçi daha 8K performansını görmedik fakat bilmiyorum şu an V3 Pro'ya daha yakınım. Adana'daki vatan mağazasına geldiğinde bir elime alıp inceleyeceğim Viper'i. Eğer beğenirsem alırım. Fiyat benim için hiç önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…