Razer DeathAdder V3 Pro vs Viper V3 Pro

Vatan genellikle dışarıya ürün çıkarmıyor teşhir harici. Medimarkta bakabilirsiniz. Bizim buradaki vatan açmamıştı kutuyu. Awm mağazalarında ise açıkta vardı.

Sora V2'nin gecikmesi kaç? V3 Pro'nun kaç?

Vatan genellikle dışarıya ürün çıkarmıyor teşhir harici. Medimarkta bakabilirsiniz. Bizim buradaki vatan açmamıştı kutuyu. Awm mağazalarında ise açıkta vardı.

Hocam bizim oturduğumuz yerin çok yakınında bir vatan mağazası var. Teşhir ürünü olarak tüm fareleri cam bir bölmeye koymuşlar. Gidip deneyebiliyorsun. Tabii diğer semtlerdeki vatan mağazaları buna müsaade etmiyor. Ama dediğiniz gibi MediaMarkt daha garanti. Orada komple stantları var mouselerin. Gelsin de bir bakalım. Ama Razer beni büyüklük olarak korkutuyor biraz. 127 mm uzunluk mevcut. Ben oldum olası minik fareleri kullanmış biriyim ve relax claw tutuyorum. Sanki rahat edemeyecekmişim gibi geliyor bilmiyorum. Sırf bu yüzden bile Sora V2'ye aniden dönüş yapabilirim.

Eline olma olasılığı çok yüksek ama denemen en iyisi.

Mesela "minik mouselar" dediğiniz mouselar nedir?

Hocam mesela önceden bayağı bir süre G102 kullandım 117 mm uzunluğu vardı. Bir dönem de Lamzu Atlantis Mini Pro kullandım. En uzun kullandığım fare PulseFire Haste'idi. O da 124 mm uzunluğa sahipti.
Kafan rahat olsun.

@Kiss0fdeath bu arada istediğiniz mousepad stokta

Hocam ondan vazgeçtim. Artisan üzerinden Shidenkai'nin yeni versiyonunu bekliyorum. Beyaz renk seçeneği var çünkü o modelde. Stoklara gelince 2 tane birden sipariş vereceğim. Bir tanesini mouse altına, diğerini de klavye altına koyup birleştireceğim. Olmuşken sade beyaz olsun dedim

Neden alınmaz? Viper V2 Pro kullanıyorum. Wobble ve scrollda kronik sorun var. Bu yüzden V3 Pro modelini almayı düşünüyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…