B Bilal_021 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #1 Merhaba. Şu an Amerikadayım. Eski farem iyi değil, yenisini alalım dedim. 2'si de 160 dolar gibi. Hangisini önerirsiniz?
Merhaba. Şu an Amerikadayım. Eski farem iyi değil, yenisini alalım dedim. 2'si de 160 dolar gibi. Hangisini önerirsiniz?
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.385 Makaleler 3 Çözümler 20 12 Temmuz 2024 #2 Bilal_021 dedi: Merhaba. Şu an amerikadayım. Eski farem iyi değil, yenisini alalım dedim. 2'si de 160 dolar gibi. Hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... El boyutun ve tutuş şeklin nedir? Türkiye de daha iyi seçeneklerin var o fiyata.
Bilal_021 dedi: Merhaba. Şu an amerikadayım. Eski farem iyi değil, yenisini alalım dedim. 2'si de 160 dolar gibi. Hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... El boyutun ve tutuş şeklin nedir? Türkiye de daha iyi seçeneklerin var o fiyata.
B Bilal_021 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #3 belirsizz dedi: El boyutun ve tutuş şeklin nedir? Türkiye de daha iyi seçeneklerin var o fiyata. Genişletmek için tıkla... Ortalama büyüklükte, ilk defa aliyorum iyi bir mouse, sadece özellikleri daha iyi olsun istiyorum hocam
belirsizz dedi: El boyutun ve tutuş şeklin nedir? Türkiye de daha iyi seçeneklerin var o fiyata. Genişletmek için tıkla... Ortalama büyüklükte, ilk defa aliyorum iyi bir mouse, sadece özellikleri daha iyi olsun istiyorum hocam
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.385 Makaleler 3 Çözümler 20 12 Temmuz 2024 #4 Bilal_021 dedi: Ortalama büyüklükte, ilk defa aliyorum iyi bir mouse, sadece özellikleri daha iyi olsun istiyorum hocam Genişletmek için tıkla... Hocam şu an telefondayım tam yardımcı olamıyorum size Google'a el ölçüsü nasıl alınır bir de mouse tutuş şeklim nedir yazıp sonuçları söylersen yardım edebilirim. Aksi halde mouse eline uymayabilir.
Bilal_021 dedi: Ortalama büyüklükte, ilk defa aliyorum iyi bir mouse, sadece özellikleri daha iyi olsun istiyorum hocam Genişletmek için tıkla... Hocam şu an telefondayım tam yardımcı olamıyorum size Google'a el ölçüsü nasıl alınır bir de mouse tutuş şeklim nedir yazıp sonuçları söylersen yardım edebilirim. Aksi halde mouse eline uymayabilir.
B Bilal_021 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #5 Hocam el uzunluğum 18 santim ve fare tutuş şeklim sanırım palm grip
Rav3nnd Decipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 460 Makaleler 2 Çözümler 16 12 Temmuz 2024 #6 Bilal_021 dedi: Ortalama büyüklükte, ilk defa aliyorum iyi bir mouse, sadece özellikleri daha iyi olsun istiyorum hocam Genişletmek için tıkla... Bu görselde ki gibi ölçün ve diğer görsellerdeki tutuş şekillerinden hangisi ile mouse tuttuğunuza bakın. Dosya Ekleri eldiven-bedeni-olcme.png 204,7 KB · Görüntüleme: 104 1646236697647.png 110,2 KB · Görüntüleme: 113 images.jpg 5,7 KB · Görüntüleme: 109
Bilal_021 dedi: Ortalama büyüklükte, ilk defa aliyorum iyi bir mouse, sadece özellikleri daha iyi olsun istiyorum hocam Genişletmek için tıkla... Bu görselde ki gibi ölçün ve diğer görsellerdeki tutuş şekillerinden hangisi ile mouse tuttuğunuza bakın.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.385 Makaleler 3 Çözümler 20 12 Temmuz 2024 #7 Bilal_021 dedi: Hocam el uzunluğum 18 santim ve fare tutuş şeklim sanırım palm grip. Genişletmek için tıkla... Tabii ki DeathAdder V3 Pro. Deneyebileceğin bir yer varsa deneyip almalısın.
Bilal_021 dedi: Hocam el uzunluğum 18 santim ve fare tutuş şeklim sanırım palm grip. Genişletmek için tıkla... Tabii ki DeathAdder V3 Pro. Deneyebileceğin bir yer varsa deneyip almalısın.
XPLSG Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.328 Makaleler 8 Çözümler 179 12 Temmuz 2024 #8 DeathAdder V3 Pro bence daha iyi, çünkü daha ergonomik. Özellikle palm tutuş yapıyorsanız kesin bunu tercih etmelisiniz.
DeathAdder V3 Pro bence daha iyi, çünkü daha ergonomik. Özellikle palm tutuş yapıyorsanız kesin bunu tercih etmelisiniz.
Rav3nnd Decipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 460 Makaleler 2 Çözümler 16 12 Temmuz 2024 #9 Bilal_021 dedi: Merhaba. Şu an amerikadayım. Eski farem iyi değil, yenisini alalım dedim. 2'si de 160 dolar gibi. Hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam DeathAdderV3 Pro çok daha iyi, ama isterseniz şu rtings sitesi ile kendiniz de karşılaştırabilirsiniz.
Bilal_021 dedi: Merhaba. Şu an amerikadayım. Eski farem iyi değil, yenisini alalım dedim. 2'si de 160 dolar gibi. Hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam DeathAdderV3 Pro çok daha iyi, ama isterseniz şu rtings sitesi ile kendiniz de karşılaştırabilirsiniz.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.385 Makaleler 3 Çözümler 20 12 Temmuz 2024 #10 Siz bir deneyin olmazsa TR içi önereceğim. Rav3nnd dedi: Hocam V3 Pro çok daha iyi, ama isterseniz şu rtings sitesi ile kendiniz de karşılaştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hangi V3 pro?
Siz bir deneyin olmazsa TR içi önereceğim. Rav3nnd dedi: Hocam V3 Pro çok daha iyi, ama isterseniz şu rtings sitesi ile kendiniz de karşılaştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hangi V3 pro?