A Axtr Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #1 Razer DeathAdder V3 Pro yazılımda 8K Hz gözükmüyor.
To The Skies Centipat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 1.498 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #2 Axtr dedi: Razer DeathAdder V3 Pro yazılımda 8K Hz gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Hyperpolling donge almadıysan mouse max 1000 hz.
Axtr dedi: Razer DeathAdder V3 Pro yazılımda 8K Hz gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Hyperpolling donge almadıysan mouse max 1000 hz.
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.348 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 27 Nisan 2025 #3 Axtr dedi: Razer DeathAdder V3 Pro yazılımda 8K Hz gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... 1000Hz ustu zaten farkedilmiyor boşverin.
Axtr dedi: Razer DeathAdder V3 Pro yazılımda 8K Hz gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... 1000Hz ustu zaten farkedilmiyor boşverin.
L L3wis Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 695 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #4 Axtr dedi: Razer DeathAdder V3 Pro yazılımda 8K Hz gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... O mouse ülkemizde satışı olmayan bir dongle ile birlikte 8K Hz oluyor çok kafaya takmayın 8K boş bir özellik zaten.
Axtr dedi: Razer DeathAdder V3 Pro yazılımda 8K Hz gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... O mouse ülkemizde satışı olmayan bir dongle ile birlikte 8K Hz oluyor çok kafaya takmayın 8K boş bir özellik zaten.
A Axtr Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #5 To The Skies dedi: Hyperpolling donge almadıysan mouse Max 1000 Hz. Genişletmek için tıkla... Hocam içinden dongle çıktı ama ekte paylaşıyorum Dosya Ekleri IMG_0581.jpg 87,1 KB · Görüntüleme: 29
To The Skies dedi: Hyperpolling donge almadıysan mouse Max 1000 Hz. Genişletmek için tıkla... Hocam içinden dongle çıktı ama ekte paylaşıyorum
L L3wis Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 695 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #6 Axtr dedi: Hocam içinden dongle çıktı ama ekte paylaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu o dongle değil arkadaşın dediği özel olarak satılıyor 70 dolar ama ülkemizde satışı yok.
Axtr dedi: Hocam içinden dongle çıktı ama ekte paylaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu o dongle değil arkadaşın dediği özel olarak satılıyor 70 dolar ama ülkemizde satışı yok.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.331 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #7 Axtr dedi: Hocam içinden dongle çıktı ama ekte paylaşıyorum Genişletmek için tıkla... 8K dongledan bahsediliyor sanırım, 8K zaten stabil değil ve çok şarj yiyor.
Axtr dedi: Hocam içinden dongle çıktı ama ekte paylaşıyorum Genişletmek için tıkla... 8K dongledan bahsediliyor sanırım, 8K zaten stabil değil ve çok şarj yiyor.
A Axtr Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #8 L3wis dedi: Bu o dongle değil arkadaşın dediği özel olarak satılıyor 70 dolar ama ülkemizde satışı yok. Genişletmek için tıkla... Anladım hcaom o zaman bir özelliği yok dongleın mouse yeni aldımda hocam pek özelliklerini bilmiyorumda RGB falan yok galiba ubiiyy dedi: 8K dongledan bahsediliyor sanırım, 8K zaten stabil değil ve çok şarj yiyor. Genişletmek için tıkla... Boş bir özellik o zaman hocam doğru mu?
L3wis dedi: Bu o dongle değil arkadaşın dediği özel olarak satılıyor 70 dolar ama ülkemizde satışı yok. Genişletmek için tıkla... Anladım hcaom o zaman bir özelliği yok dongleın mouse yeni aldımda hocam pek özelliklerini bilmiyorumda RGB falan yok galiba ubiiyy dedi: 8K dongledan bahsediliyor sanırım, 8K zaten stabil değil ve çok şarj yiyor. Genişletmek için tıkla... Boş bir özellik o zaman hocam doğru mu?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.331 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #9 Axtr dedi: Anladım hcaom o zaman bir özelliği yok dongleın mouse yeni aldımda hocam pek özelliklerini bilmiyorumda RGB falan yok galiba Genişletmek için tıkla... RGB de boş bir şey, şarj su gibi yiyeceği için hepsi boş özellikler takmayın.
Axtr dedi: Anladım hcaom o zaman bir özelliği yok dongleın mouse yeni aldımda hocam pek özelliklerini bilmiyorumda RGB falan yok galiba Genişletmek için tıkla... RGB de boş bir şey, şarj su gibi yiyeceği için hepsi boş özellikler takmayın.
L L3wis Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 695 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #10 Axtr dedi: Anladım hcaom o zaman bir özelliği yok dongleın mouse yeni aldımda hocam pek özelliklerini bilmiyorumda RGB falan yok galiba. Boş bir özellik o zaman hocam doğru mu? Genişletmek için tıkla... Evet 1K ile 8K arası çok az hissedersiniz zaten.
Axtr dedi: Anladım hcaom o zaman bir özelliği yok dongleın mouse yeni aldımda hocam pek özelliklerini bilmiyorumda RGB falan yok galiba. Boş bir özellik o zaman hocam doğru mu? Genişletmek için tıkla... Evet 1K ile 8K arası çok az hissedersiniz zaten.