A Axtr Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #11 ubiiyy dedi: RGB de boş bir şey, şarj su gibi yiyeceği için hepsi boş özellikler takmayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam FPS oyunları için yapacagım ayarlamalar var mı bilginiz falan var mıdır?
ubiiyy dedi: RGB de boş bir şey, şarj su gibi yiyeceği için hepsi boş özellikler takmayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam FPS oyunları için yapacagım ayarlamalar var mı bilginiz falan var mıdır?
L L3wis Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 695 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #12 Axtr dedi: Teşekkürler hocam FPS oyunları için yapacagım ayarlamalar var mı bilginiz falan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Benim hatırladığım yapacağınız çok fazla ayar yoktu sanırım uyku moduna geçme süresi falan var diye hatırlıyorum.
Axtr dedi: Teşekkürler hocam FPS oyunları için yapacagım ayarlamalar var mı bilginiz falan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Benim hatırladığım yapacağınız çok fazla ayar yoktu sanırım uyku moduna geçme süresi falan var diye hatırlıyorum.
A Axtr Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #13 L3wis dedi: Benim hatırladığım yapacağınız çok fazla ayar yoktu sanırım uyku moduna geçme süresi falan var diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu nedir hocam bilginiz var mı? Dosya Ekleri 1745767397437.png 74,2 KB · Görüntüleme: 16
L3wis dedi: Benim hatırladığım yapacağınız çok fazla ayar yoktu sanırım uyku moduna geçme süresi falan var diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu nedir hocam bilginiz var mı?
L L3wis Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 695 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #14 Axtr dedi: Bu nedir hocam bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok bununla ilgili.
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.210 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Nisan 2025 #15 Axtr dedi: Anladım hcaom o zaman bir özelliği yok dongleın mouse yeni aldımda hocam pek özelliklerini bilmiyorumda RGB falan yok galiba Genişletmek için tıkla... Bazı mouselarda dongle fareden uzak kalınca bağlantı sorunları olabiliyor. O şeyin amacı da dongleyi fareye yaklaştırmak hocam.
Axtr dedi: Anladım hcaom o zaman bir özelliği yok dongleın mouse yeni aldımda hocam pek özelliklerini bilmiyorumda RGB falan yok galiba Genişletmek için tıkla... Bazı mouselarda dongle fareden uzak kalınca bağlantı sorunları olabiliyor. O şeyin amacı da dongleyi fareye yaklaştırmak hocam.