Razer DeathAdder V3 Pro'nun boyutları küçük mü?

SansarSansar

Hectopat
Merhaba Razer DeathAdder V3 Pro model fare aldım, birkaç gün kullandım fakat anlayamıyorum elime büyük mü geliyor küçük mü geliyor. Önceki farem DeathAdder Essential'di ve büyük geldiğini pek hissetmiyordum ama sanki bu fare büyük gibi aşağıya fotoğraf bırakıyorum bakarak anlayabilecek varsa yardımcı olursanız çok sevinirim

El ölçülerim: 17x8 ağırlıklı olarak palm tutuyorum, parmaklarımı komple yatırmıyorum fakat palm claw arası ama %80 palm %20 claw diyebiliriz.

sunucu hatası oluştu hatası nedeniyle fotoğrafları ekleyemiyorum mecburen link üzerinden ekleyeceğim

Evet elinize büyük, şekil size uyuyorsa önerim v3 hyperspeed olur. Nispeten daha küçük

Evet hocam şekil bana uyuyor yıllarca bu tasarımı kullandım minisinden normaline kadar işin komiği bu sefer de minisi çok küçük geliyor. Güzel de fiyata almıştım amazondan 3049 tl ye keşke tam uysaydı . İade edeceğim artık yapacak bir şey yok. V2 hyperspeed ile V3 hyperspeed arasındaki büyük farklar nedir hocam bilginiz var mı ben pek bir fark göremedim.

Bende DeathAdder V3 kablolu versiyonunu kullandım bir süre 17x9 benim el ölçülerim. Hocam büyük geliyor ya bir de ben full palm grip tutmaya çalışınca rahat edemiyordum galiba onu da yanlış yapıyormuşum sizin fotoğraftaki gibi tutmayı denedim bugün daha rahat ettirdi elinizin boyutlarına uygun bir mouse alın bence.

Evet hocam ben uzun süre denemeler sonucu en uygun bu tutuşu uygun buluyorum claw palm mixed %20 claw %80 palm bu tasarım için harika oluyor.

Evet hocam ben uzun süre denemeler sonucu en uygun bu tutuşu uygun buluyorum claw palm mixed %20 claw %80 palm bu tasarım için harika oluyor.

Bende bugün fark ettim palm tutuşu bıraktım şimdi claw fare arayışına girdim. Şimdiye kadar ergo olarak DeathAdder v3, Lamzu thorn ve bugün gelen waizowl ogm Pro v2'yi kullandım. En rahatı waizowl oldu o da tam ergo olmadığı için.

claw için aj159 serisinden herhangi biri tercihen pro veya apex önerebilirim şu ana kadar sadece aj159 kullandım claw için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…